InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Vánoční turnaj v Táboře ve stolním tenisu vyhrál Alan Mačor. Nejlepší žena brala bronz

Trojice nejlepších stolních tenistů na Vánočním turnaji v Táboře. Uprostřed vítěz Alan Mačor, vpravo stříbrný Marek Volf a vlevo bronzová Michaela Jůzová. , Autor: Josef Janda

Trojice nejlepších stolních tenistů na Vánočním turnaji v Táboře. Uprostřed vítěz Alan Mačor, vpravo stříbrný Marek Volf a vlevo bronzová Michaela Jůzová.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - V úterý 27. prosince hostil sál společenského a kulturního centra Univerzita Tábor druhý ročník Vánočního turnaje ve stolním tenisu. Hned po svátcích si přišlo zasportovat 31 nadšenců, kteří se utkali nejen o pohár pro vítěze. Každý účastník přinesl drobnou cenu, ze kterých si pak všichni podle konečného pořadí vybrali svou odměnu. Zájemci si mohli odnést i vstupenku na silvestrovskou akci. Turnaj určený pro amatéry sehráli muži, ženy i děti dohromady. Letošní vánoční klání ovládl se ztrátou jediného setu Alan Mačor, někdejší vicemistr republiky v ricochetu. V souboji o první místo porazil úspěšného atleta Marka Volfa 2:1 na sety (11:5, 7:11, 11:8).

 

Táborské duo známých sportovců doplnila na bronzovém stupínku nejlepší žena Michaela Jůzová z Prahy, která vypálila rybník dalším místním favoritům na medaili. Volf i Jůzová prohráli na turnaji jediné utkání. Čtvrtý skončil Theodor Patkolo. Soutěž útěchy vyhrál celkově sedmnáctý Milan Strouhal před Vojtěchem Káškem a Václavem Makovcem.

Konečné pořadí Vánočního turnaje ve stolním tenisu (finálová část): 1. Alan Mačor, 2. Marek Volf, 3. Michaela Jůzová, 4. Theodor Patkolo, 5. Ondřej Kášek, 6. Stanislav Mrázek, 7. Filip Gatial, 8. Martin Rychlý, 9. Petra Kuželková, 10. Petr Hofbauer, 11. Josef Janda, 12. Petr Hárovník, 13. Matyáš Pekař, 14. Zbyněk Pekař, 15. David Kášek, 16. Roman Kohout.

Konečné pořadí Vánočního turnaje ve stolním tenisu (útěcha): 1. Milan Strouhal, 2. Vojtěch Kášek, 3. Václav Makovec, 4. Martin Hotový ml., 5. Jana Boháčová, 6. Martin Hotový st., 7. Radek Kutil, 8. Adam Chyba, 9. Vojtěch Kuželka, 10. Radim Janda, 11. David Peltán, 12. Sebastian Peltán, 13. Tomáš Maštera, 14. Miroslav Bezecný, 15. Šimon Rychlý.

Další podrobnosti z Vánočního turnaje ve stolním tenisu nabídne první vydání Týdeníku Táborsko v roce 2023 ve středu 4. ledna.

O turnaji se rozpovídá vítěz Alan Mačor, za organizátory promluví Petr Hofbauer.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace