Hlavní obsah

Vsetín - Sokolov 3:4Vedoucí Vsetín v první lize podlehl Sokolovu

Hokejisté vedoucího Vsetína podlehli v předehrávce 33. kola první ligy doma Sokolovu 3:4 a připsal si první porážku po sérii jedenácti vítězství. Mají tak v čele stále tříbodový náskok před druhou Porubou, která má ale dva zápasy k dobru. Baník se díky druhé výhře z posledních pěti utkání posunul z 12. na deváté místo.

Foto: HC Robe Vsetín

Ilustrační foto.

Článek

Bezbrankový stav prolomil po 38 sekundách druhé třetiny po přihrávce Ondřeje Smetany domácí kanonýr Luboš Rob. V 26. minutě sice vyrovnal z trestného střílení Vojtěch Kysela, ale za 82 sekund vrátil Valachům náskok opět Rob, který tentokrát zužitkoval pas Danielse Berzinše.

Baník odpověděl v polovině utkání v přesilové hře díky Jaromíru Kverkovi. V 36. minutě zužitkoval početní výhodu obránce Ondřej Smetana a Vsetín potřetí vedl. Za 62 sekund však smazal ztrátu v přesilovce sokolovský bek Jan Pohl. V 55. minutě se dostal do úniku Tomáš Vracovský a střelou z pozice mezi kruhy rozhodl.

Předehrávka 33. kola první hokejové ligy:
Vsetín - Sokolov 3:4 (0:0, 3:3, 0:1)
Branky: 21. a 28. Rob, 36. O. Smetana - 26. V. Kysela z tr. střílení, 30. Kverka, 37. J. Pohl, 55. Vracovský. Rozhodčí: Koziol, Rapák - Hanzlík, Blažek. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:2. Diváci: 3751.

Reklama

Související témata: