Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Meghan Markle čelí dalšímu obvinění: Vzala si Harryho jen z vypočítavosti. Toužila po popularitě, tvrdí expert

Meghan je ve filmu otevřená.
Zdroj: Se souhlasem Netflix
+ Další 3 fotografie
Meghan Markle

Meghan Markle čelí dalšímu obvinění. Podle experta na britskou monarchii Toma Bowera si americká herečka ze seriálu Kravaťáci vzala prince Harryho jen z vypočítavosti. Žena prý chtěla získat status celosvětové celebrity, jak píše web The News.

Meghan Markle byla před svatbou s princem Harrym americkou herečkou. Nepatřila však mezi hollywoodské hvězdy, spíše mezi průměrné herečky. Touha po získání slávy prý bylo hlavním důvodem, proč si Harryho vzala.

"Jak později prozradila, sňatek s princem byl jen ‚kapitolou‘ v jejím životě, odrazovým můstkem k tomu, aby se stala globální celebritou. Těsně před setkáním s Harrym se jí totiž nepodařilo získat žádné významné herecké role," řekl expert na britskou monarchii a spisovatel Tom Bower, jak píše The News.

"Stát se vévodkyní bylo perfektní mezidobí při hledání nové kariéry. Netflix jí teď dal příležitost zahájit svou další ‚kapitolu‘,"pokračuje Bower.

Spisovatel tak reaguje na novou šestidílnou minisérii Harry & Meghan, která je k dispozici na Netflixu od první poloviny prosince.

O čem dokument je

V novém dokumentu, který zrovna nenadchl britskou královskou rodinu, pár velmi otevřeně mluví o svém soukromí. Vypráví o svém seznámení, přípravách na svatbu, ale i roztržce mezi Williamem a Harrym či potratu a šikaně ze strany médií.

Harry například v minisérii tvrdí, že Buckinghamský palác "rád lhal", aby ochránil Williama, tedy budoucího krále, ale nikdy "nebyl ochoten říct pravdu o něm a Meghan". Mnoho Britů bere dokument jako cílený útok na královskou rodinu. Těžko říci, jen samotní aktéři vědí celou pravdu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy