Meghan Markle si prý vzala prince Harryho z vypočítavosti: Chtěla se stát světovou celebritou, tvrdí královský expert

Meghan Markle byla královským expertem, Tomem Bowerem, obviněna z toho, že si vzala prince Harryho, aby se stala celosvětovou celebritou. Když se jí prý nedařilo získat žádné významné role, rozhodla se vydat jinou cestou. Princ Harry je tak údajně pouhou figurkou v její vypočítavé hře.

Když královský expert Tom Bower psal o motivech vévodkyně ze Sussexu, které stojí za seriálem vysílaným na Netflixu, řekl deníku The Sun, že je to způsob, kterým účelně škodí královské rodině i Velké Británii. Podle něj touží po popularitě, kterou chce získat tím, že rozkmotří prince Harryho s jeho rodinou.

Rovněž se podělil o své myšlenky o Meghaniných záměrech stojících za odchodem z královské rodiny v roce 2020 a řekl: „Jak později prozradila, sňatek s princem byl jen ‚kapitolou‘ v jejím životě, odrazovým můstkem k tomu, aby se stala globální celebritou. Těsně před setkáním s Harrym se jí nepodařilo získat žádné významné herecké role,“ řekl podle webu The News. „Stát se vévodkyní bylo perfektní mezidobí při hledání nové kariéry. Netflix jí teď dal příležitost zahájit svou další ‚kapitolu‘,“ pokračoval Bower.

Dokumentární seriál Harry & Meghan byl v plném rozsahu na Netflixu vydán a 15. prosince. Ihned zaznamenal velký zájem nejen ve Spojeném království, ale i v USA. Mnozí se však shodují, že pár cíleně útočí na královskou rodinu, a ztrácí tak i ty poslední příznivce, kteří jim zbyli.

Zdroje: The News, The Sun