Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá ženu z Táborska. Zmizela už před Vánoci

Jihočeští policisté vyhlásili celostátní pátrání po ženě z Táborska. Ta zmizela 22. prosince a od té doby se rodině neozvala. Případní svědci, kteří by měli užitečné informace, mohou volat na linku 158.

Informaci o celostátním pátární zveřejnili policisté v pátek. Táborští kriminalisté vyhlásili dne 30. prosince 2022 celostátní pátrání po pohřešované 24leté ženě z Táborska. Mladou ženu pohřešuje její rodina od 22. 12. 2022. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu a její pobyt není znám, uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Martina Joklová

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 24 až 27 let, měří 178 až 180 centimetrů, má štíhlou postavu a odbarvené blond lehce vlnité vlasy. Na rameni má vytetovanou kotvu a na zápěstí nápis „Family“. Na sobě měla tmavou zimní bundu, modré rifle, kotníkové černé boty a s sebou by měla mít světlou kabelku.

„Informace o pohřešované ženě od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158. Děkujeme,“ dodala Joklová.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky policie, táborsko, pátrání, žena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá ženu z Táborska. Zmizela už před Vánoci  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.