InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nebudu se tolik podceňovat a budu si užívat to, co mě ještě čeká, říká vicemiss Kristýna Pavlovičová

STRAKONICE – Život se jí otočil o 180 stupňů. A přitom to začalo tak nevinně. Dvacetiletá studentka Kristýna Pavlovičová ze Strakonic se jednoho dne rozhodla, jak sama prozradila, z pohodlí gauče podat přihlášku do premiérového ročníku soutěže Česká Miss Essens a tam si vedla skvěle. Za sebou nechala takřka devět tisíc dívek, když obsadila druhou příčku a v příštím roce bude reprezentovat Českou republiku na Miss Earth ve Vietnamu. Na neděli 11. prosince, kdy proběhlo v pražském O2 Universum velké finále, jen tak nezapomene. „Celý večer jsem si užívala na sto procent,“ přikyvuje hlavou mladá kráska, která si získala sympatie poroty i hlasujících diváků.

Co se ve vás odehrávalo, když jste se dozvěděla, že jste druhá a budete Českou republiku reprezentovat na Miss Earth? Uvědomovala jste si už v tu chvíli, jak moc velký úspěch to je?

Když jsem slyšela svoje jméno, bylo to něco neuvěřitelného. Hlavou mi proběhla otázka, jestli jsem vůbec schopná zvládnout tak obrovskou odpovědnost a letět reprezentovat Českou republiku, jak jsem se později dozvěděla, do Vietnamu. V tu chvíli jsem cítila nesmírnou radost a vděčnost.

Nastal během slavnostního večera někdy okamžik, kdy jste zapochybovala o tom, že byste se mohla dostat takhle vysoko, nebo jste byla po celou dobu v klidu?

Během slavnostního večera jsem snad ani na chvilku nepřemýšlela nad tím, jestli se stanu novou Miss, či ne. Celý večer jsem si užívala na sto procent. Byl to dlouhý projekt, který mi do života přivedl spoustu skvělých lidí a já tento večer chtěla věnovat právě jim a řádně si ho s nimi užít.

Kdo všechno vás vyrazil na velké finále podpořit?

Podpořit mě přijela moje krásná mamka s taťkou společně s bráškou a jeho přítelkyní, která s sebou přivedla i svou sestru s přítelem. Měla jsem tam hodně blízkých a jsem moc vděčná, že byli u této velké události v mém životě.

Večer skončil na začátku pro čtyři dívky, které dostaly nejméně hlasů. Vás však moderátor Tomáš Měcháček jmenoval jako první postupující. Znamenalo to, že jste se stala vítězkou hlasování? Ulevilo se vám hodně v tu chvíli?

Když jsme s holkama stály v zákulisí a já uslyšela své jméno, bylo to především díky lidem, kteří mou cestu podpořili zasláním hlasu. Měla jsem obrovskou radost a na třetí přehlídku, kterou jsem měla tu čest otevírat jako první, jsem šla naprosto klidná a šla si ji užít. Ano, výsledky hlasování znamenaly, že jsem obsadila první místo s nejvyšším počtem zaslaných e-mailů. Děkuji všem!

O nejlepší čtyřce pak rozhodovala porota a na vás vsadil majitel soutěže Michal Kovář. Čím myslíte, že jste na něj hlavně udělala dojem a potěšila vás jeho slova, že patříte mezi dívky, za nimiž se muži otočí na ulici?

Michal Kovář, a nejen on, byl mou obrovskou oporou v celé soutěži. Svou volbu odůvodnil tím, že jsem slečna, která nemá žádné zkušenosti s modelingem, a i přesto jsem se dostala do TOP čtyřky. Jak už Michal jednou řekl, tak hodnotil i jako obyčejný muž a je hezké, že dokáže ocenit snahu.

Když už jsme u toho, stává se vám to často, že se za vámi muži otáčejí na ulici?

Já vlastně ani nevím, na ulici se neotáčím, jestli jsem upoutala pozornost.

Získala jste také korunku krásy, nebo byla určena jenom vítězce? Jaké jste si odnesla domů ceny?

Korunku krásy máme a určitě ji brzy budete moci vidět. Ceny se budou předávat v následujících týdnech.

Užila jste si i after party, na které bylo přítomno mnoho celebrit, nebo jste byla ráda, když jste padla na hotelu do postele?

After party byla skvělá, už jen díky mojí rodině, která tam byla se mnou. Na druhý den byl pro mě, Marii a Vanessu naplánovaný další program, a tak jsem spala 45 minut.

Takže náročný program pokračoval i v následujících dnech?

Hned druhý den ráno jsme společně s Marií a Vanessou jely na rozhovor do FTV Prima a následně jely fotit své první fotografie na soutěže.

Jaké máte teď plány? Chystáte se věnovat modelingu, nebo je prioritou dokončit studium na vysoké škole?

Snažím se svůj čas rozdělit mezi školu a mezi přípravy na soutěž a pevně věřím, že zvládnu obojí.

Nedá se nevšimnout, že vaši levou ruku zdobí několik tetování. Měla jste s tím už někdy problém, nebo to není v takových soutěžích překážkou?

Tetování problém nebyl, tato soutěž dívky brala takové, jaké jsou. Pokud by to problém u nějaké přehlídky byl, lze řešit make-upem. Na finálovém galavečeru nebylo třeba žádné účastnici tetování maskovat.

Miss Earth se sice uskuteční až za rok, ale s přípravou jistě začnete co nejdříve. Byla jste už seznámena s tím, co vás čeká?

Zatím máme ještě pár dní po finále klid, ale myslím si, že přípravy začnou velmi brzy.

A poslední otázka. Vrátila se domů stejná Kristýna Pavlovičová, která se do soutěže krásy přihlásila, nebo myslíte, že vás Česká Miss Essens v něčem změnila?

Domů přijela téměř stejná Kristýna jako ta, která na soutěž odjížděla. Snad jen s tím rozdílem, že se nebudu tolik podceňovat a budu si užívat to, co mě ještě čeká.

Závěrem bych chtěla poděkovat všem okolo sebe, protože jen díky vám jsem se stala Miss Earth a dostala příležitost reprezentovat Českou republiku.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace