Rituály ukončení starého roku a přivítání nového

Pro 31, 2022Žádné komentáře

Máme tu poslední den starého kalendářního roku. Osobně oslavy Silvestra nemám ráda, jednak je mám spojené s vlastními nepříjemnými vzpomínkami, jednak jsem zarytý odpůrce petard. Dnešní půlnoc a následující čas, kdy to vše bude kolem bouchat se tedy pokusím nějak přežít a jako obvykle se pozastavím nad tím, kolik lidí i přes současnou drahotu má pořád dost peněz na nákup “domácí zábavné pyrotechniky”.
Co bych vám k dnešku doporučila za rituály:
  • Vykuřte si celý dům šalvějí, kdo pracuje magicky, očistěte si oltáře od energií starého roku, opláchněte krystaly v tekoucí vodě.
  • Během noci (ideální je půlnoc, ale to trochu komplikují zmíněné petardy) otevřete okna a vyřkněte, že vypouštíte ven všechny staré a nefunkční energie a dáváte průchod novým. Též můžete sepsat vše co bylo v minulém roce negativní, můžete to symbolizovat případně i obrázky, fotkami, starými složenkami atd. Spalte to, nejlépe v nádobě spolu s bobkovým listem pro pročištění, přidejte i kousek odstřižených vlasů (jen konečky) jako symbol toho, že tyto věci jsou ukončené.
  • Pod práh domu si vložte zítra ráno minci pro přitáhnutí prosperity do nového roku.
  • Jdete li zítra na návštěvu k němu domů, vemte malý dárek, to samé by mělo být i pokud půjde zítra někdo k vám.

Vision Board neboli magická nástěnka

Zítřek je ideální pro vytvoření projektu jak by měl vypadat nový rok, někdo si rád vyrábí nástěnky včetně výstřižků, obrázků třeba peněz, nebo míst kam se chcete podívat, či jak by měl vypadat váš, dům, auto atd. Fantazii se meze nekladou, základem je vždy víra v to, že tyhle sny jsou uskutečnitelné. Materiální věci se vždy manifestují lépe nežli abstraktní, vztahové, máte li ovšem vztah, určitě zařadit společnou fotku do takové nástěnky, pro praktikující magii i s nějakým posvátným symbolem, který používáte.

Pokud nejste zrovna typ kdo rád vizualizuje, pak stačí si tyto věci sepsat, ovšem opět nezapomínejte na základní pravidlo “dát si pozor na svá přání, mohla by se i splnit” Divili by jste se, co ve vašem životě můžou napáchat stará magická přání, či rituály, které nebyly správně zrušeny. Vždy u každého magického záměru musíme mít na paměti, zda to, co přivoláváme za pomoci magii nebo síly vůle i skutečně chceme trvale ve svém životě.

Více o těchto věcech si povíme v následujícím roce na našich seminářích, do kterých se už teď můžete hlásit přes formulář na webu. Chystáme pro vás s kolegyněmi mnoho novinek, včetně začlenění více astrologie do naší praxe a magických konstelací, které nyní pořádáme každý týden.

Od 7.1. každý druhý týden máme víkendový seminář na nějaké téma, prvním je 7.-8.1. Magie peněz, následuje Magie pro pokročilé a Magie lásky.

Každé Kolo roku s vámi oslavíme ve studiu sabatem, kde si povíme o daném svátku, a přidáme i rituál.

Přeji vám i za své kolegyně vše krásné do nového roku, mnoho štěstí a zdraví, a splnění vašich snů. Ať nás Fortuna provází.

Kouzla magie lásky

Otázky milostných vztahů jsou tím hlavním, proč nás lidé vyhledávají na konzultace. Mohl by vás zajímat také seminář Magie lásky, a nabídka rituálů na lásku, které dělá náš čarodějnický sabat. Umíme přivolat novou lásku nebo spravit stávající vztah.
0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skupina on-line

Konzultace

Spirituální konzultace s Noirou telefonicky on-line

Konstelace

Konstelace ve skupine Praha