Transferový boulevard: Boehly chce i Mudryka, Barnes na seznamu Spurs, Villa pokukuje po Deulofeuovi

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech britská média.  

Transferový boulevard: Boehly chce i Mudryka, Barnes na seznamu Spurs, Villa pokukuje po Deulofeuovi

Teamtalk: Todd Boehly ani po potvrzení přestupu Enza Fernandeze nepřestává pracovat na omlazování kádru Chelsea a aktuálně údajně zvažuje možnost, že by se pokusil přeplatit Arsenal v jeho dlouhodobé snaze o podpis “ukrajinského Messiho,” kterým je Mykhailo Mudryk ze Šachťaru Doněck. 

Football.london: Leicesterský křídelník Harvey Barnes se objevil na šestijmenném seznamu Tottenhamu, ze kterého by Antonio Conte chtěl v lednu přivést dvě posily. V případě Barnese to bude obzvlášť těžké, protože Lišky nebudou chtít - při zájmu o Maddisona a Tielemanse - riskovat další oslabení.

Talksport: Newcastle je intenzivně spojován s velmi vysoko hodnoceným devatenáctiletým záložníkem Velez Sarsfield Maximo Perronem, Manchester City ale plánuje též podat nabídku na přestup argentinského supertalentu.

Mail: Jednatřicetiletý Raul Jimenez pravděpodobně bude moci v lednu opustit Wolves, nicméně za podmínky, že se klubu podaří podepsat jiného útočníka. 

Footmercato: V St. James Parku údajně dávají dohromady nabídku, která by do Newcastlu přivedla levého obránce Realu Madrid Ferlanda Mendyho.

90min: Unai Emery a jeho Aston Villa má v hledáčku osmadvacetiletého bývalého útočníka Evertonu a Watfordu Gerarda Deulofeua, který v současnosti hraje za Udinese.

L'Equipe: Southampton si v klubu francouzské Ligue 1 vyhlédl třiadvacetiletého reprezentanta Nigérie Terema Moffiho, jež v patnácti zápasech podzimu nastřílel deset branek.

La Republicca: Jednatřicetiletý italský reprezentační záložník Jorginho by po skončení smlouvy s Chelsea preferoval návrat do Neapole, o jeho angažování se nicméně i přesto hodlají pokusit Barcelona a Newcastle.