6 nejočekávanějších lednových novinek mimo Netflix

HBO Max uvede The Last of Us, jinak konkurence Netflixu mírně zaostávají.

Foto: The Rig (Prime Video), Servant (Apple TV+), The Last of Us (HBO Max)

Zatímco Netflix v lednu uvede jeden očekávaný titul za druhým, konkurence se bude více držet při zemi. HBO Max chystá seriálovou premiéru videoherní adaptace The Last of Us (od tvůrce skvělého Černobylu), na Prime Video dorazí mysteriózní britská novinka The Rig nebo druhá řada Velkého lovu (již bez Ala Pacina), Apple TV+ vezme útokem Shyamalanova úspěšného hororová série Servant a dramatická Terapie pravdou s dvojicí Harrison Ford a Jason Segel. Fanoušky Star Wars potěší druhá série Vadné várky na Disney+.

Star Wars: Vadná várka – 2. řada

Vadná várka se musí protloukat v rychle se měnící galaxii. Animovaný Star Wars seriál, který se odehrává bezprostředně po klonových válkách. Tvůrcem je Dave Filoni, který se podílel také na seriálech Mandalorian nebo Boba Fett. (4. ledna, Disney+)

The Rig – 1. řada

Skupina pracovníků na odlehlé skotské ropné plošině se chce vrátit na pevninu, když je zahalí záhadná mlha a zmocní se jich nadpřirozené síly. Britský seriálový thriller se skvělým obsazením. (6. ledna, Prime Video)

Velký lov – 2. řada

Seriál sleduje svérázný tým lovců nacistů, kteří roku 1977 zjistí, že jich do USA uprchly stovky. Proto udělají to, co by podnikla každá parta bdělých drsňáků. Pokračování seriálu, tentokrát však bez Ala Pacina. (13. ledna, Prime Video)

Servant – 4. řada

Manželský pár z Filadelfie truchlí poté, co nevýslovná tragédie způsobí rozkol v jejich manželství a otevře dveře tajemné síle, která vstoupí do jejich domu. Úspěšný hororový seriál z produkce M. Night Shyamalana. (13. ledna, Apple TV+)

The Last of Us – 1. řada

Dvacet let po zániku moderní civilizace je Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. Očekávaná adaptace stejnojmenné videohry od tvůrce Černobylu. (15. ledna, HBO Max)

Terapie pravdou – 1. řada

Jimmy se snaží truchlit nad ztrátou manželky a zároveň být otcem, přítelem a terapeutem. Rozhodne se vyzkoušet nový přístup ke všem, kteří se mu postaví do cesty. Harrison Ford a Jason Segel v hlavních rolích. (27. ledna, Apple TV+)