Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Vánoce byla většina Čechů doma, ale s úderem konce svátků se opět známé tváře rozlétaly do všech světových stran. Někdo zvolil blízké destinace, část se rozhodla přivítat nový rok v exotice vzdálené mnoho hodin letu.

Rozhodnutí odletět na Zanzibar si nemůže vynachválit herečka Sandra Nováková (42), která z Uroy na východním pobřeží podniká s manželem Vojtou a synem Mikulášem řadu výletů. Spokojená je i Eva Decastelo (45), která s maminkou a dětmi vyrazila na kapverdský ostrov Sal. A blahem se rozplývá Milan Peroutka (34) na Maledivách, i když ho postihl úpal.

Do Thajska odletěly dvě královny krásy. Zatímco Karolína Kokešová slavila silvestra v Bangkoku, Denisa Spergerová zvolila oblast Phuketu. V bližší exotice, tedy v Dubaji, kde si pořídili i bydlení, tráví přelom roku Richard Krajčo s manželkou Karin. Kdo dál se vypravil do zahraničí, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám