Které páry showbusinessu měly v roce 2022 svatbu?

Rok 2022 byl prvním rokem po covidové pandemii, kdy se lidé snažili dohnat, co se dalo. A stejně tak na tom byly i české hvězdy. Některé z nich odkládaly svatby dlouho a konečně nadešel i jejich den D.

Vojta Kotek (34) se oženil po více než roce vztahu. Přítelkyně Radana byla během svatby už těhotná. Prostředí Orlické přehrady se jim zalíbilo natolik, že se brali u ní a jejich svatba byla utajovaná.

„Nebyla to tajná svatba. Lidé, kteří tam byli, o ní věděli, pouze jsme nezvali novináře. Přijde mi totiž hloupé jít do televize a říct: ‚Dobrý den, já jsem se oženil.‘ Teď to alespoň všichni vědí a je od toho pokoj,“ řekl herec v pořadu Showtime.

Veselku přichystala i herečka Sandra Nováková (40), která si vzala svého o pět let mladšího partnera Vojtěcha Moravce. Byli spolu v době svatby již devět let a vychovávají šestiletého synka Mikuláše. Své ano si řekli na pódiu v pražské Lucerně.

„Přišel nám do toho covid, další léto bylo také nejisté a pak se zdálo, že to kvůli práci nedáme dohromady. A pak přišel tento bláznivý nápad vzít se před premiérou filmu,“ řekla v rozhovoru pro magazín Prima Ženy.

V chomoutu už je i moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová (28), která si vzala svého čtyřicetiletého partnera Ivana Hecka. A to tajně hned 12. ledna v letovisku Mauricius. Svou utajenou svatbu provalila sama v živém vysílání a zaskočila i kolegu Romana Šebrleho.

„Svatba na Mauriciu byla vždy podle mých představ v tom smyslu, že jsem vždycky chtěla mít svatbu v exotice. Někde v zahraničí. Čistě jenom pláž, moře, palmy – a ten sen se mi splnil,“ sdělila nadšeně v pořadu Showtime.

Překvapením byla i svatba Jakuba Štáfka (32), známého také jako představitele Laviho. Ačkoliv Štáfek vše tajil, prozradil tuto tajnou svatbu v den D herec Václav Matějovský, který patřil mezi svatebčany. Na sociální síti totiž sdílel video, kde Štáfek nese svou novomanželku v náručí.

Svatba Karlose Vémoly (37) a Lely Ceterové (33) byla podle MMA zápasníka svatbou století. Bohužel ale i proto, že na účet obou padly spousty vtipů s ohledem na Vémolovu nevěru. Jeden dokonce veřejně v pořadu Zlatý slavík. Na břehu Vltavy se tehdy ještě snoubenci sešli s třemi sty padesáti svatebními hosty a oddal je herec Jiří Krampol. „Tohle je moje největší životní vítězství!“ prohlašoval Vémola v rozhovoru pro magazín Blesk.

3. září si své ano řekl Václav Noid Bárta (41) a tanečnice Eliška Grabcová (31), kteří společně vychovávají dcery Elišku a Aničku. Obřad byl pouze rodinný a probíhal u rybníka v Černovicích. Zajímavostí je, že při obřadu hrála skladba, kterou složil sám Noid a slova mu k ní sepsal jeho otec.

Loni si svého partnera Milana po devití letech vztahu vzala i finalistka České Miss 2014, Veronika Kašáková (33). Ačkoliv poprvé své zásnuby zrušili, nakonec se přece jen svatba několik měsíců plánovala a vzali se v sobotu 13. srpna ve skanzenu Stará Ves.

Které páry by si mohly říct své ano letos?

Zdroj: Prima Ženy, Showtime, Blesk