OBRAZEM: Příchod Nového roku v Podbořanech! Povídejte se, jak vypadala noční obloha nad městem
Silvestrovské oslavy v Podbořanech. Foto: Laurencia Helásková
Louny

Podbořany - Některé obce a především města na Lounsku slavnostní ohňostroje už několik let nepořádají. Oslavy se žádné nekonaly v Lounech, Žatci ani v Podbořanech. Přesto se noční obloha s úderem půlnoci rozzářila barevnými světlicemi. Jak to vypadalo v Podbořanech, na to se povídejte na fotografiích od Laurencie Heláskové.

"Hezké fotky. I když letos to bylo v Podbo nejslabší, co pamatuji. U Pegasu, kde si jiná léta, i za mrazů, lidi šlapali téměř po nohách, nás stálo asi 20. Nebýt asi 50.lidí z Růže, bylo by náměstí téměř prázdné. Ohňostroj podstatně slabší, asi došly prachy už i Vietnamcům. Nádherná,teplá noc, ale asi dost lidí nevylezlo ven kvůli viróze, nebo jim opravdu došly finance," okomentoval situaci a fotografie paní Heláskové Zdeněk Říha z Podbořan.

FOTO

0201ohne1

0201ohne2

0201ohne3

0201ohne4

0201ohne5

0201ohne6

0201ohne7

0201ohne8

Foto: Laurencia Helásková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru