2. 1. 2023

Novinka pod lupou: Dobré ráno, Brno! (Česká televize)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Dobré ráno, Brno!
Žánr komedie
Stanice Česká televize
Premiéra 9. 1. 2023 (předpremiéra 31. 12. 2022)
Vysílání pondělí, 22:05
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie z prostředí ranní show, ve které se hrdinové nacházejí v různém stadiu vyhoření. Děj se odehrává v brněnském studiu České televize, kde se léta vyrábí ranní show pro ty, kteří brzy vstávají. Hlavními postavami jsou režisér a moderátoři v různých stadiích vyhoření a krize středního věku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Mám ráda seriály z prostředí zákulisí televizní/seri­álové/filmové tvorby. Nicméně po minulé zkušenosti jménem Dobré zprávy už jsem ve svých očekáváních byla opatrnější. Pilot, ač byl plný cringe momentů, mě ale pobavil.

Možná to budu říkat trošku provinile, ale opravdu jsem se bavila nad tím utrpením zdejších postav. Jedno vysílací ráno, člověk by řekl, že se toho tolik pokazit nemůže. Ale je pravda, že divák nikdy neví, co se děje za scénou v zákulisí, a je dost možné, že to často nebo dokonce pravidelně bývá hodně podobné příběhu této epizody.

Postavy jsou na facku, ale o to tady jde. Líbí se mi, jak jsou nesnesitelné za scénou, ale před kamerou se tváří jako naši nejlepší kamarádi a povídají si svými medovými hlásky. Dobrou náladu jde předstírat hodně snadno, ani nejbližší nemusí tušit, s jakým vnitřním bojem se někteří lidé musí vypořádávat. O tom ale tento seriál není, tady je za cíl pobavit, a to se za mě povedlo. Jen jsem nepochopila toho moderátora bez kalhot.

  • ideální guilty pleasure
  • je vám za postavy trapně, ale nemůžete se přestat dobře bavit
  • scéna s nahým moderátorem
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
IP Freely

IP Freely

Vypadá to, že to bude celkem sranda. Jen si dovolím poznámečku, že Zuzana Onufráková už není Onufráková, ale...
před 70 týdny
šotek10

šotek10

Už podle ukázek to vypadalo na jeden velkej cringe... Ale je to takovej ten "správnej" cringe....
před 70 týdny
Další články k tématu