InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pavel Pilík: Chci postoupit s Chýnovem do krajského přeboru

Trenér Chýnova Pavel Pilík. , Autor: Josef Janda

Trenér Chýnova Pavel Pilík.     Autor: Josef Janda

CHÝNOV - Fotbalisté FC Chýnov sehráli v aktuální sezoně 2022/2023 povedený podzim, ve kterém nalezli v I. A třídě pouze dva přemožitele. Chýnovští přezimují na 3. místě se stejným bodovým ziskem jako druhé Bernartice a první Třebětice. Chýnov ve 13 podzimních zápasech posbíral 27 bodů při bilanci 8-3-2 se skóre 37:11. Fotbalisty z Chýnova táhl druhý nejlepší střelec soutěže David Král, který přispěl do statistik 13 brankami. Kvalitu měli Chýnovští rovněž v obraně, jelikož méně gólů inkasovaly pouze Bernartice. Asistent trenéra Chýnova Pavel Pilík se při ohlédnutí za podzimní částí ročníku rozpovídal v rozhovoru pro Týdeník Táborsko o průběhu první poloviny sezony, o záskoku v brance za zraněnou jedničku nebo o povedených a nepovedených zápasech.

 

Pavel Pilík nezapomněl okomentovat ani přínos Davida Krále či beznadějně poslední Nemanice. Na závěr jeden z trenérů Chýnova představil ambiciózní plány pro jarní část sezony a prozradil, na čem musí jeho svěřenci nejvíce zapracovat, aby mužstvo na vytyčené cíle dosáhlo.

Jak hodnotíte umístění klubu po podzimní části soutěže?
Jsme třetí, ale tabulka je hodně vyrovnaná. Oba týmy před námi mají stejně bodů jako my. Navíc dvě mužstva pod námi na nás ztrácejí jen bod. Moje předpoklady před sezonou se tak potvrdily, že souboj o čelo bude hodně vyrovnaný. O zimní přestávce jsme nahoře a v boji o prvenství, takže jsem spokojený.
Do soutěže jste vstoupili remízou s nováčkem z Třebětic, poté se neodehrál zápas v Jistebnici. To vůbec nebyl ideální start do sezony, že?
Třebětice mě mile překvapily. Nečekal jsem, že by hrály dole, ale že budou až takhle nahoře, to je pro mě velké překvapení. Myslel jsem, že budou tak kolem 5. místa. Je ale vidět, že tam dělají fotbal dobře. Je jen ku prospěchu fotbalu, že nováček je takhle silný soupeř. Pak se v Jistebnici nehrálo, ale s tím nic neuděláte.
Na podzim jste prohráli pouze doma s Bernarticemi 1:2 a na Meteoru 2:3. Proč se nepodařilo dotáhnout oba zápasy alespoň k bodu, když jste v obou vedli?
Utkání proti Bernarticím...

Celý rozhovor s Pavlem Pilíkem čtěte ve středečním Týdeníku Táborsko.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Sponz 

    Reagovat

     

    Přijde 5 hračů z Táborska ! A love jsou !

    Vloženo 6.1.2023 20:04:12

  • Petr 

    Reagovat

     

    Sympatické. Chýnov si to určitě zaslouží. Nepodceňujte se. Kluci, kteří si v jiných klubech kraj zahráli, tak na to do konce své kariéry nezapomenou. Bernartice nehrají moc atraktivní fotbal, navíc nikdy ambice na postup neměli.

    Vloženo 4.1.2023 06:23:16

  • Chynovsti rowdies 

    Reagovat

     

    Jestli si asistent trenéra usmysli, že chce postoupit do přeboru je sice krásný, ale s kým to pak chce hrát? O.Mládek a V. Hruška chtějí končit, dorostenci ještě nedorostli a na kupování hotových hráčů nejsou v Chýnov love. To tu bylo. Než vozit bura z Olesniku nebo z Hluboky, to radši hrajte na cele I.A a fanoušci budou spokojenější.

    Vloženo 3.1.2023 22:59:16

    • Taky fanoušek 

      Reagovat

       

      Asi s tebou to bude hrát....

      Vloženo 5.1.2023 18:45:26

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace