Romana se nebojí ve své zpovědi zajít i do detailů. V jednom z videí prozradila, že před natáčením si prošla vztahem, ve kterém ji týral partner, dokonce i potratila.

Do Svateb šla z nouze

Půvabná blondýnka se na svém youtubovém kanále přiznala, že se do pořadu Svatba na první pohled přihlásila ve chvíli, kdy byla naprosto zoufalá. Po náročném vztahu, ve kterém ji její bývalý partner uhodil tak, že měla zlomenou čelist, se dávala více než dva roky dohromady. To ovšem nebylo vše, prošla si i potratem, který označila za největší fyzickou i psychickou bolest. Krátce předtím, než celá reality show začala, jí přišel dopis, ve kterém bylo napsané, že musí zaplatit bez mála padesát tisíc korun za svého bývalého partnera, kterému ručila.

Nový start

Romana tak příležitost jít do pořadu, kde si najde konečně toho pravého, brala jako nový start. Po poslání přihlášky uběhly dva měsíce, než se jí ozvala produkce, následně nadšeně odjela na casting. Všechny účastnice si prošly výběrem fotografií, na kterých měly označit toho, kdo je jim sympatický. Mezi Romaniným výběrem byl i Jarda. Po konci všech castingů se dozvěděla výsledný verdikt až před kamerou. Od momentu, kdy si rozbalila lísteček s oznámením, že za týden bude mít svatbu, se změnil její život. Měla přísný zákaz komukoliv prozrazovat, co se bude dít. Kamery chtěly mít všechny reakce jejího okolí natočené.

Související články