Moje šťastná hvězda

S manželem se Berenika nudí, vymění ho?

Moje šťastná hvězda

Berenika Kohoutová se postupně vrací do práce. A je za to nesmírně ráda. Došlo jí, že vztah s Kryštofem Kubínem není takový, jaký si vysnila?

O BERENICE KOHOUTOVÉ (31) je známo, že se ráda baví. A nyní prý herečka bouchla do stolu a rozhodla se plnit si své další sny. Omrzel ji snad manžel?

Herečka Berenika Kohoutová (31), kterou jsme naposledy mohli vídat v seriálech Pan profesor či Hořký svět, nikdy nepatřila mezi ženy, které by seděly doma v koutě. Zpěvačka a herečka rozhodně není žádná šedá myška, a naopak o sobě dávala vždy hlasitě vědět.

Před časem se ale tak trochu stáhla do ústraní. Její životní prioritou se stali manžel Kryštof Kubín (36) a malá dcerka Lola (2). Nyní ale Berenika zase začala vystrkovat růžky. Co se u nich doma změnilo?

Opět před kamerou

Již brzy budou moci diváci Kohoutovou vídat v novém seriálu Jedna rodina, kde ztvárnila roli mladé maminky. Natáčení seriálu herečku plně vytěžuje. Její

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden