Dobrodružství se zvířaty

atlas zvirat uvod
Pokud máte doma malého milovníka zvířat, máme tip přesně pro vás. Co takhle atlas? Tento je plný zvířat, krásných map a fotografií. Na jeho stránkách vás čeká nejedno dobrodružství a fakta o zvířatech i prostředí, ve kterém žijí.

Tento dětský atlas provede zvídavé čtenáře zvířecí říší prostřednictvím obrovských map, uměleckých ilustrací a fotografií. Čeká na ně životní dobrodružství plné faktů o desítkách druhů zvířat, od slonů z africké savany přes vlky až po pandy velké a lední medvědy. Díky podrobným dynamickým obrázkům nahlédnou do životního prostředí každého zvířete a dozvědí se, v které části světa žije a co je pro něj typické. Kniha je zároveň plná zábavných faktů, které odhalují ohromující množství informací o chování některých z nejúžasnějších zvířat planety.

Atlas zvířat

Od nejvyšších hor k nejhlubšímu moři
Autor: Derek Harvey
Přeložila: Zuzana Pavlová

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 255×305 mm
ISBN: 978-80-276-0387-9
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Atlas zvířat vydalo nakladatelství Slovart.

Ukázka z knihy

atlas ukazka

Můžete se podívat na celou ukázku.

O autorovi

Derek Harvey je přírodovědec, který vystudoval zoologii na Liverpoolské univerzitě. Pracoval na britských školách vyučujících biologii. Se živým zájmem o evoluční biologii a genetiku nyní píše a konzultuje knihy týkající se vědy a přírodní historie.

Zdroj infromací: hachette.com


Společnost Nakladatelství Slovart, s.r.o., byla založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě. Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlast, Encyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAtlas zvířat
Od nejvyšších hor k nejhlubšímu moři

Harvey, Derek

Slovart, 2022

Napsat komentář