Premier League - souhrn 19. kola: Citizens snížili manko

02.01.2023, 20:28, aktualizováno 05.01.2023, 22:54
Komentáře a souhrny
Riyad Mahrez (© AFP)

Arsenal ve šlágru kola remizoval doma bez branek s Newcastlem a přišel o část z náskoku, City totiž porazili Chelsea. Brighton rozprášil Everton, zvítězil také Fulham, Man Utd a Tottenham. Brentford v posledních čtyřech duelech Premier League vydoloval deset bodů, z toho tři nyní nad Liverpoolem. Domácí tak za toto období mají na svém kontě již třetí výhru...

Chelsea FC - Manchester City 0:1

05.01.2023 21:00

Góly: 63. Riyad Mahrez

Chelsea v utkání provázela od začátku smůla a během prvního poločasu musela dvakrát střídat, když se krátce po sobě zranili Sterling a Pulišič. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, ale ani jeden z týmů nedokázal využít své šance. Hosté rozhodli v 63. minutě a zasloužili se o to střídající hráči. Grealish krásnou přihrávkou našel Mahreze a ten v ideální pozici uklidil míč do brány. Manchester City získal 3 body a stáhl náskok vedoucího Arsenalu na 5 bodů.

Bohužel již v 5. minutě byl domácí trenér Graham Potter donucen udělat změnu v poli. Z důvodu zranění musel střídat Raheem Sterling a na jeho místo nastoupil Pierre-Emerick Aubameyang. V 17. minutě diváci viděli první vážnější šanci, Chelsea se prezentovala pěknou kombinací, na jejímž konci stál Pulišič, ale jeho následnou střelu zblokoval jeden z obránců soupeře.

Další smolný okamžik na straně domácího týmu přišel ve 22. minutě. Pulišič si přivodil zranění a gestikulací k lavičce dal jasně najevo, že už není schopen pokračovat ve hře. Amerického záložníka nahradil Carney Chukwuemeka. Ten prakticky vzápětí prověřil připravenost obrany City střelou z hranice vápna. Ve 33. minutě poprvé zahrozili i hosté, ale pokus, který vyslal na bránu Gündogan letěl hodně vysoko.

38. minuta nabídla obrovskou šanci Manchesteru, Haaland obdržel výbornou přihrávku do pokutového území, ovšem branku těsně přestřelil. Na konci prvního poločasu se ještě na druhé straně připomněl Chukwuemeka, jenž svým pokusem z hranice pokutového území orazítkoval levou tyč.

V 51. minutě si naskočil na přesný centr do vápna Aké a jeho prudká hlavička skončila na pravé tyči. O minutu později spálil vyloženou šanci De Bruyne, proti jehož střele k pravé tyči se vyznamenal Kepa. City stupňovali svou aktivitu a v 56. minutě se v další obrovské šanci objevil Silva, v ideální pozici však branku trestuhodně minul.

V 60. minutě v zápase skončili Silva s Fodenem a do hry se místo nich dostali Grealish a Mahrez. Právě Mahrez dostal od Grealishe v 63. minutě přihrávku do malého vápna a v ideálním postavení zakončil do odkryté branky. V 73. minutě předvedl výborný zákrok Ederson, který zblízka zlikvidoval hlavičku Havertze.

Chelsea do konce zápasu nedokázala gólově odpovědět, a tak si Manchester City odvezl cenné tři body, čímž stáhl náskok prvního Arsenalu na 5 bodů.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 1:1

04.01.2023 21:00

Góly: 78. Danny Ings - 12. Daniel Podence

Souboj dvou španělských trenérů na lavičkách rivalů z Aston Villy a Wolverhamptonu skončil nerozhodně. Skóre otevřel v prvním poločase hostující Podence, za domácí stihl vyrovnat Ings.

Na první větší šanci zápasu nemuseli fanoušci Vlků čekat dlouho, už v páté minutě nebezpečně hlavičkoval stoper Collins, za brankáře Martíneze však na brankové čáře zaskočil obránce Konsa. Hosté byli na začátku zápasu daleko aktivnější a ve dvanácté minutě přišla na řadu odměna v podobě vstřeleného gólu. Po jednom z rohů se k míči dostal Daniel Podence, který protancoval okolo několika protihráčů a prudkou střelou k tyči následně nedal argentinskému brankáři šanci.

Ve 22. minutě měl na své noze další branku hostů Matheus Nunes, nicméně v souboji jeden na jednoho jej vychytal Emiliano Martínez. O pár chvil později nebezpečně střílel na druhé straně hřiště z přímého kopu Lucas Digne, gólman José Sá však byl pozorný. Do konce první půle již k vidění žádná větší šance nebyla, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Do druhého poločasu nastoupil Adama Traoré a hned několikrát museli být obránci Villains na pozoru při protiútocích Vlků, na jejichž koncích často býval právě rychlonohý španělský křídelník. Své první minuty v Premier League si také odbyla nová akvizice hostů, a to Matheus Cunha.

V 75. minutě na brankové čáře odvrátil jasnou srovnávací branku obránce Max Kilman, který dokázal vyhlavičkovat prudkou střelu Augustinssona na roh. O dvě minuty později už však byl úspěšnější střídající Danny Ings. Ten krásně naběhl na míč za obranu, a i díky podklouznutí Josého Sá dokázal dostat balón do branky soupeře - 1:1.

V závěru zápasu převzali otěže utkání opět hostující hráči, pokusy Matheuse Cunhy a Rayana Aïta-Nourinho však dokázal Martínez zlikvidovat. V poslední minutě obrovskou šanci spálil Leon Bailey, a tak zápas skončil remízou. Wolves jsou tak po osmnácti odehraných kolech stále předposlední, Villains patří jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 0:4

04.01.2023 21:00

Góly: 48. Harry Kane, 53. Harry Kane, 68. Matt Doherty, 72. Heung-min Son

Tottenham po dlouhé době v Premier League neinkasoval a díky zlepšenému výkonu ve druhém dějství si na své konto připsal hladkou venkovní výhru 4:0. Crystal Palace naopak musí zlepšit svou výkonnost před domácím publikem, od pauzy po mistrovství světa v Kataru je to totiž už druhý debakl, který schytal na vlastním stánku.

Tottenham do utkání vstoupil aktivně a nebezpečný byl novic v sestavě Bryan Gil. Ten nejprve pálil jen do blokujícího Guehiho, jeho druhý pokus o chvíli později zase lapil do rukavic brankář Guaita. Na druhé straně se k zakončení dostal po individuální akci Zahy útočník Ayew, brankář Lloris jej ale parádním zákrokem vychytal. Nebezpečně ještě pálil stoper Andersen, ten ale branku o kousek minul.

Na startu druhého dějství vyrobil velkou chybu Romero, kterého ale zastoupil jeden z jeho kolegů a ránu Ayewa zblokoval na roh. A pak už se začali činit také hosté. Po rychlém brejku nejprve pálil Doherty mimo, z další akce už však přece udeřilo. Rychlý brejk potáhl Gil, následně balón do pokutového území nacentroval Perišič, tam našel Harryho Kanea, a ten se zblízka nemýlil.

Jen o pár minut později byl již rozdíl ve skóre dvoubrankový. Na pravé straně si Kane vyměnil míč s Gilem a prvně jmenovaný pak z poměrně ostrého úhlu krásnou střelou na zadní tyč rozvlnil síť podruhé.

Palace se najednou úplně sesypali, třetí gól mohl po rychlém brejku přidat Perišič, jeho pokus však z brankové čáry odkopl stoper Andersen. Třetí branky se ale hosté stejně dočkali, dvacet minut před koncem srazila obrana přihrávku Sona jen k osamocenému Dohertymu, který přízemní střelou dostal míč do sítě potřetí. Definitivní tečku za zápasem pak dal o dalších pět minut později útočník Son, který přetlačil stopera Guehiho a přízemním zakončením na bližší tyč uzavřel skóre na 4:0.

Více informací k zápasu

Leeds United - West Ham United 2:2

04.01.2023 20:45

Góly: 27. Wilfried Gnonto, 70. Rodrigo - 45. Lucas Paquetá (pen.), 46. Gianluca Scamacca

Leeds v rámci 19. kola nejvyšší anglické ligy remizoval na Elland Road s West Hamem 2:2. Domácí začali utkání lépe a do vedení je poslal Gnonto. West Ham ovšem dokázal zápas otočit, ve 45. minutě proměnil pokutový kop Paquetá a ihned po přestávce se po chybě domácí obrany prosadil ze střední vzdálenosti Scamacca. Za domácí tým vyrovnal v 70. minutě Rodrigo, který tak vstřelil již svou desátou branku v tomto ročníku Premier League a zajistil zároveň Leedsu remízu.

Velmi opatrný úvod utkání přerušil v 9. minutě tvrdým zákrokem na protihráče Rodrigo a mohl být rád, že obdržel pouze žlutou kartu. Hosté si první vážnější šanci vypracovali ve 14. minutě, kdy se k odraženému balónu dostal Lucas Paquetá, ale jeho střelu zblokoval jeden z obránců soupeře. Domácí poprvé zahrozili ve 28. minutě. A hned z toho byl gól. Summerville se ocitl v pokutovém území v dobré pozici a adresoval přihrávku ještě lépe postavenému Gnontovi, který už neměl problém zakončit k levé tyči.

Ve 35. minutě si po nepřehledné situaci ve velkém vápně West Hamu našel odražený míč Aaronson, ovšem jeho střela mířila vysoko nad bránu. O pár minut později vyzkoušel na druhé straně štěstí ze střední vzdálenosti Coufal, a nutno dodat, že jeho povedenému pokusu moc nechybělo. Ve 41. minutě se gólově prosadil Souček, avšak jeho branka nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

West Ham se dočkal ve 43. minutě, v šestnáctce byl poslán k zemi Bowen, nicméně rozhodčí nedovolený zákrok neodpískal. Po zhlédnutí videa každopádně situaci přehodnotil a ukázal na značku pokutového kopu. Toho se ujal Paquetá a napálil balón do pravé šibenice.

Druhý poločas ani pořádně nezačal a hosté už šli do vedení. Scamacca využil nedorozumění v obraně Leedsu a pěknou střelou k pravé tyči zvýšil na 2:1. V dalších minutách se hra trochu uklidnila a ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit žádnou zajímavou příležitost. To se změnilo v 71. minutě, Harrison vyslal pěknou přihrávkou do šance Rodriga a ten potvrdil, že se v podobných situacích nemýlí - 2:2.

V 78. minutě předvedl pohotový zákrok Fabiaňski, jenž zlikvidoval Rodrigovu střelu pod břevno. V 86. minutě Leeds promarnil další obrovskou šanci, na centr z rohového kopu si naskočil Cooper, ale jeho hlavičku vykopl z brankové čáry jeden z hostujících obránců.

Závěr utkání už další šanci nepřinesl, a tak Leeds v 19. kole Premier League remizoval s West Hamem 2:2.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Nottingham Forest 0:1

04.01.2023 20:30

Góly: 27. Taiwo Awoniyi

Situace Southamptonu začíná být pořádně nepříjemná. Saints totiž nezvládli domácí klání s Nottinghamem Forest a po prohře 0:1 zůstávají přikovaní ke dnu ligové tabulky. Naopak Forest se posunuli mimo sestupové pozice na patnáctou příčku tabulky.

Utkání nenabídlo nějakou oslnivou podívanou, na kvalitě zápasu bylo od prvních minut znát, že se jedná o typický záchranářský duel. Po necelé půlhodině však přišla obrovská chyba a úvodní branka zápasu. Stoper Lyancu totiž hrubě chyboval při rozehrávce, míč nabídl Johnsonovi, který jej potáhl a následně naservíroval před prázdnou branku pro Awoniyiho, a ten se už nemohl mýlit.

O chvíli později pálil zpoza vápna Aurier, branku nicméně vysoko přestřelil. Svatí se opravdu dlouho nemohli dostat do tempa a vytrestat je mohl i záložník Yates, jeho hlavička ovšem mířila mimo tři tyče. Na začátku druhého dějství si domácí zopakovali chybu v rozehrávce, útočník Awoniyi ale tentokráte pálil nad.

Na začátku druhého dějství si na roh Warda-Prowsea naskočil Adams, jenže hlavičkoval nad bránu. Domácí se jinak nemohli dostat do žádných výraznějších příležitostí, jejich hra byla plná nepřesností a celkově působili dost těžkopádným dojmem. A když dvacet minut před koncem nedokázal v dobré pozici nasměrovat míč do sítě ani střídající Mara, dospěl zápas k vítězství hostů.

Více informací k zápasu

Manchester United - AFC Bournemouth 3:0

03.01.2023 21:00

Góly: 23. Casemiro, 49. Luke Shaw, 86. Marcus Rashford

Manchester United v 19. kole bez problému zdolal Bournemouth a na Old Trafford vyhrál 3:0. Skóre zápasu otevřel ve 23. minutě Casemiro, který se trefil po Eriksenově centru z přímého kopu. Po přestávce ještě United přidali dva góly, nejdříve po pěkné akci vstřelil branku Shaw a v 86. minutě definitivně potvrdil vítězství domácího týmu Rashford.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a první šanci na otevření skóre měl Martial, který si na úrovni penalty naskočil na přesný centr, jeho pokus hlavou však skončil vedle. Hráči Manchesteru drželi míč na svých kopačkách a zvyšovali aktivitu, což nakonec vyústilo ve vedoucí branku. Ve 23. minutě Eriksen rozehrál volný přímý kop, míč doputoval až ke Casemirovi, jenž si už věděl rady a z první uklidil míč do levého horního rohu.

Ve 28. minutě se dostali ke slovu i hosté, Solanke si v malém vápně našel centrovaný balón, ovšem hlavou zamířil hodně vedle. Ve 34. minutě zase hostující obrana zblokovala prudkou střelu z hranice vápna, kterou vyslal aktivní Casemiro. V nastaveném čase prvního poločasu nastala komplikace na domácí straně, van de Beek musel střídat z důvodu zranění a na jeho místo přišel Garnacho.

Ve 49. minutě už to bylo o dva góly. Fernandes krásně vysunul Garnacha, ten ještě vrátil míč na malé vápno, kde byl úplně volný Shaw, jenž pohotově zakončil doprostřed brány. V 58. minutě byli blízko gólu hosté, dobře hrající Solanke se po centru ze strany dostal k dalšímu zakončení hlavou, jeho pokus k tyči nicméně bravurně zlikvidoval de Gea. Vzápětí se španělský brankář vyznamenal i při střele Anthonyho.

V 71. minutě obdržel přesný balón na hranici vápna Rashford, každopádně jeho následná střela skočila těsně vedle levé tyče branky. O několik minut později se v podobné pozici objevil Garnacho, jenže prudkou ránou nastřelil pouze tyč. V 86. minutě se domácí radovali potřetí. Fernandes našel přihrávkou v pokutovém území úplně volného Rashforda, který už měl lehký úkol a bez obtíží umístil balón do branky.

Manchester vyhrál potřetí v řadě a bodově se dotáhl na třetí Newcastle, United navíc mají o jeden zápas méně.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 0:0

03.01.2023 20:45

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončil duel devatenáctého kola Premier League mezi prvním Arsenalem a třetím Newcastlem United. Využít toho mohou druzí Citizens, kteří se svému sokovi na čele mohou o kousek přiblížit. Největší šanci v závěru spálil domácí Nketiah.

Spíše než pohledný fotbal nabídl první poločas spoustu žlutých karet, zajímavou příležitost měl ve 35. minutě domácí Arsenal. Martin Ødegaard rozehrál přímý kop ze střední vzdálenosti do chumlu hráčů v pokutovém území, tam se nejvýše vyšplhal Gabriel, který byl v solidní pozici, ale jeho hlavička mířila těsně vedle tyče.

Dál se utkání vleklo poměrně ospalým dojmem a na větší šanci si diváci na Emirates Stadium museli počkat až do 80. minuty. Opět centroval norský středopolař, tentokrát na přední tyčce našel Gabriela Martinelliho. Ten hlavičkoval zřejmě naslepo a balon nasměroval jen těsně vedle tyčky gólmana Popea.

Už to vypadalo, že se Gunners s Magpies rozejdou v klidu s remízou, když mohl v 87. minutě rozhodnout Eddie Nketiah. Balon totiž trochu se štěstím prošel až do pokutového území na mladého fotbalistu Arsenalu, jež z levé strany napřáhl k nadějnému zakončení. Bohužel pro něj a všechny kanonýry si vylámal zuby na Nicku Popeovi, který jeho ránu vyrazil.

VAR ještě poté chvíli zkoumal potenciální ruku Daniela Burna, ale penalta se nakonec nekopala. Newcastle už pak byl v závěru s remízou zřejmě spokojen, protože se snažil ušetřit co nejvíce času na vlastní polovině, což se nakonec i povedlo. Man City může náskok Arsenalu na čele tabulky snížit ve čtvrtek ve šlágru proti Chelsea, která v poslední době herně i výsledkově tápe.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 1:4

03.01.2023 20:45

Góly: 90+2. Demarai Gray (pen.) - 14. Kaoru Mitoma, 51. Evan Ferguson, 54. Solly March, 57. Pascal Groß

Everton prohrál v zápase devatenáctého kola Premier League s Brightonem 1:4. Seagulls rozhodli v první hodině, když se postupně trefili Kaoru Mitoma, Evan Ferguson, Solly March a Pascal Gross. Za Toffees v závěru z penalty snížil Demarai Gray.

První gól utkání si mohli už v páté minutě připsat domácí, Sánchez však ránu Iwobiho k levé tyči výborně vyrazil. Zanedlouho na druhé straně nepochodil ani Brighton. March si na pravé straně obhodil balon kolem Mykolenka a v pokutovém území našel Mitomu, ten však nepochopitelně netrefil odkrytou část brány a přestřelil. Svou chybu však napravil ve čtrnácté minutě. Pattersson mizerně načasoval vyběhnutí proti Caicedově přihrávce a umožnil postupovat z levé strany do vápna právě Kaoruovi Mitomovi. Japonský reprezentant nechal proběhnout i stopera, aby ve finále skóroval střelou k levé tyčce.

Mitoma navíc o pár minut později málem asistoval, když šajtlí našel před šestnáctkou Fergusona, jenže napálil tyčku. Ten střílel v prvním poločase nebezpečně ještě jednou, ale tentokrát těsně minul. Druhou branku si tým z jižního pobřeží schoval až na úvod druhého poločasu. Sarmiento pronikl do pokutového území, obešel soupeře a poté přihrávkou pod sebe našel Evana Fergusona, který už měl hodně lehkou práci s uklizením balonu do sítě. Uběhly tři minuty a Seagulls už vedli tříbrankovým rozdílem. Solly March dostal ve vápně šíleně moc prostoru, míč si připravil na pravačku, a Pickford už se pak mohl jen koukat.

To však nebylo z dílny Seagulls stále vše. Domácím se v 57. minutě vůbec nepovedl rohový kop, Gueye posléze vyrobil nepochopitelnou hrubku, když naslepo volil zpětnou nahrávku, a vyslal tak do úniku Pascala Grosse. Německý hráč poté vyběhnutého gólmana přeloboval. Everton se dočkal alespoň malé útěchy v nastaveném čase. Brankář Sánchez totiž podrazil v pokutovém území Iwobiho a Toffees se ujali pokutového kopu. Exekuci si vzal na svá bedra Demarai Gray, zvolil ránu doleva, a ačkoli ji neumístil úplně ideálně, její intenzita gól zařídila.

Více informací k zápasu

Leicester City - Fulham FC 0:1

03.01.2023 20:45

Góly: 17. Aleksandar Mitrović

Leicester City nezvládl domácí utkání devatenáctého kola Premier League s Fulhamem a prohrál 0:1. Jediný gól duelu obstarala největší hvězda Cottagers Aleksandar Mitrović, čtvrtý nejlepší střelec soutěže s jedenácti trefami.

Taktovky se v úvodu ujali hosté a v šesté minutě si na King Power Stadium připravili první příležitost. Tete snadno překonal střed hřiště a poté předložil míč Willianovi. Ten to zkusil technicky a jeho obstřel na zadní tyč jen o kousek minul prostor mezi třemi tyčemi.

Další šanci už Fulham neproměněnou nenechal. Willian dostal v okolí šestnáctky spoustu prostoru, nacentroval na nikým nehlídaného Mitroviće a ten zblízka prostřelil Warda.

V pětadvacáté minutě už však mohlo být srovnáno. Tielemans si na pravé straně poradil s Palhinhou a poté našel na zadní tyči Péreze, jenž ve stoprocentní šanci selhal. Další tutovou šanci měl domácí celek v 51. minutě, když se Harvey Barnes řítil sám na bránu. Bernd Leno však výtečně vyběhl, zúžil mu střelecký úhel a nakonec jeho střelu i lapil.

Za pět minut se na hostujícího gólman valil z levé strany Jamie Vardy, ale ani ten neuspěl. Leicester šlápl ve druhé půli na plyn a moc nechybělo k vyrovnání. Tielemans nejprve pálil těsně vedle, poté orazítkoval břevno. V nastaveném čase mířil sám na Warda hostující Harry Wilson a rozhodující branku nepřidal. Mrzet ho to ale nakonec nemuselo.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Liverpool FC 3:1

02.01.2023 18:30

Góly: 19. Ibrahima Konaté (vl.), 42. Yoane Wissa, 84. Bryan Mbeumo - 50. Alex Oxlade-Chamberlain

Zápas mezi Brentfordem a Liverpoolem odstartoval 19. kolo anglické Premier League. V utkání bylo vidět mnoho branek, a to jak uznaných, tak neuznaných. Za domácí Brentford se prosadil Mbeumo a Wissa, vlastní branku přidal stoper Liverpoolu Konaté. Za hosty v druhé půli skóroval Oxlade-Chamberlain.

Favorité z Liverpoolu vstoupili do utkání dle očekávání ve velkém stylu. Ve třetí minutě měl obrovskou šanci netradiční střelec Virgil van Dijk, nicméně jeho pokus z bezprostřední blízkosti vychytal španělský brankář David Raya, navíc o nedlouho později byl odpískán ofsajd. Ještě větší příležitost zahodil o pět minut později Darwin Núñez, když nejdříve přešel okolo domácího brankáře, ovšem následně nedokázal prostřelit v brance stojícího Bena Meeho.

Na druhé straně hřiště se vyznamenal v 18. minutě brankář Alisson. Po rychlém protiútoku Brentfordu se na něj řítil osamocený Bryan Mbeumo, jehož střelu dokázal brazilský gólman vyrazit na roh. Z něj se však domácí fotbalisté dočkali překvapivého vedení. Centr z pravé strany si totiž do vlastní sítě srazil stoper Ibrahima Konaté - 1:0.

Liverpoolští fotbalisté mohli v utkání rychle vyrovnat, to by ale musel Tsimikas přízemní střelou brankáře Rayu prostřelit. V následujících minutách byly k vidění mnohé chyby v rozehrávce Liverpoolu, Yoane Wissa dokonce uměl dvakrát míč dostat do branky soupeře, nicméně v obou případech nebyl gól uznán pro ofsajd. Konžský fotbalista se však přeci jen v závěru první půle dočkal, když jeho prudkou hlavičku po centru Jensena zachytil Alisson až za brankovou čarou - 2:0.

Jürgen Klopp vystřídal o poločasové přestávce hned trojici svých hráčů a odpověď v podobě vstřeleného gólu na sebe nenechala dlouho čekat, branka Darwina Núñeze ze 48. minuty však nebyla pro těsný ofsajd uznána. O dvě minuty později se však střelecky prosadil Alex Oxlade-Chamberlain, a tak byl opět zápas otevřený.

Obraz hry ve druhém poločase byl diametrálně odlišný. Liverpool byl daleko aktivnější a na hřišti dominoval, i přesto se mu nedařilo vytvářet si brankové příležitosti. Pět minut před koncem naopak znovu stříleli ostrými domácí. Bryan Mbeumo přetlačil v souboji Ibrahimu Konatého a následně zkušeně překonal vyběhnuvšího Alissona.

Liverpoolu se už branku vstřelit nepodařilo, a tak zápas skončil překvapivou výhrou domácích 3:1. Ti se výhrou posunuli na průběžné sedmé místo v tabulce, a to dva body za šestý Liverpool.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
17
14
2
1
40 : 14
44
2
Manchester City
17
12
3
2
45 : 16
39
3
Newcastle United
18
9
8
1
32 : 11
35
4
Manchester United
17
11
2
4
27 : 20
35
5
Tottenham Hotspur
18
10
3
5
37 : 25
33
6
Liverpool FC
17
8
4
5
34 : 22
28
7
Fulham FC
18
8
4
6
30 : 27
28
8
Brighton & Hove Albion
17
8
3
6
32 : 25
27
9
Brentford FC
18
6
8
4
30 : 28
26
10
Chelsea FC
17
7
4
6
20 : 19
25
11
Aston Villa
18
6
4
8
20 : 26
22
12
Crystal Palace
17
6
4
7
17 : 25
22
13
Leicester City
18
5
2
11
26 : 31
17
14
Leeds United
17
4
5
8
25 : 31
17
15
Nottingham Forest
18
4
5
9
13 : 34
17
16
AFC Bournemouth
18
4
4
10
18 : 39
16
17
West Ham United
18
4
3
11
15 : 24
15
18
Everton FC
18
3
6
9
14 : 24
15
19
Wolverhampton Wanderers
18
3
5
10
11 : 27
14
20
Southampton FC
18
3
3
12
15 : 33
12

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (675)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele