Automechanik a občasný řidič pracoval v dopravním podniku 46 let. Nyní odešel do důchodu
Foto: DPmML
Zajímavosti

Most - Malou rozlučkou u ředitele Daniela Dunovského zakončil Václav Sýkora své působení ve společnosti Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. Ve společnosti pracoval dlouhých 46 let.

„Nastoupil jsem již v roce 1974 jako učeň, po vyučení a absolvování vojenské služby jsem nastoupil zpátky do podniku,“ říká Václav Sýkora. V dopravním podniku pracoval jako automechanik mimo jiné na válcové brzdové stolici. Dříve zaskakoval i jako řidič autobusu. „Nikdy mě nenapadlo odejít z podniku, byl jsem tady spokojený,“ dodal Sýkora.

Jeho slova potvrdil i ředitel společnosti Daniel Dunovský. „Takových pracovníků je třeba si vážit. Chtěl bych panu Sýkorovi popřát při odchodu na zasloužený odpočinek všechno nejlepší a zejména dobré zdraví,“ dodal Dunovský.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru