InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starší žáci Milevsko bílí doma třikrát padli

MILEVSKO – Starší žáci bílí FBC Došwich Milevsko byli hostitelem prvního letošního turnaje třetího výkonnostního koše Jihočeské ligy. Na domácí palubovce postupně podlehli Táboru, budějovickým Štírům i Českému Krumlovu a pro další turnaje tak nejspíše zamíří do koše čtvrtého. Pro trenéra mladších žáků Lukáše Dolejše, který zaskočil za absentujícího kouče starších žáků Jaromíra Hrůzu ve starší kategorii, to ale není úplně stěžejní. „Kluky jsou viděl po delší době a musím říct, že se snaží dodržovat, co si řekneme. Samozřejmě, že to nejde hned, ale jsem s nimi spokojený. U tohoto týmu, který je prakticky béčkem starších žáků, je pro mě důležitější než výsledky právě to, aby plnili naše pokyny a zkoušeli si rozehrávku, to je pro jejich vývoj daleko důležitější,“ uvedl trenér Dolejš.

V družstvu bílém dostávají šanci i mladší žáci, tedy právě svěřenci Lukáše Dolejše. „Jsem celkem překvapený, jak si proti starším klukům vedli. Zvládli to a nebáli se. Tyto zkušenosti jsou moc cenné, když se omlátí ve starší kategorii," uzavřel kouč.

Výsledky – 3. koš: Tábor – Milevsko 6:4 (branky Milevska: Habart, Pikous, Kaleja, Macko), Štíři České Budějovice – Milevsko 7:1 (Vácha), Milevsko – Český Krumlov 2:10 (Fara, Pikous).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace