Britská Meridian school of English otvírá online kurzy angličtiny

České a slovenské děti nyní mohou zlepšit svou angličtinu v online kurzech prestižní britské instituce Meridian School of English. Tato škola s více než 40letou historií ve výuce angličtiny pro cizince se rozhodla rozšířit své služby a poskytovat kurzy online, což otevírá možnosti pro větší počet zájemců o jejich program. Navíc, a to je skutečně unikátní, jsou online kurzy angličtiny v Meridian English jediné, které získaly akreditaci od British Council, což potvrzuje jejich kvalitu a kompetence pedagogického sboru.

Meridian School of English používá výukové materiály prestižní Oxfordské univerzity a všichni lektoři jsou vysoce kvalifikovaní a speciálně vyškolení pro výuku online kurzů pro dětské publikum. Výuka se koná výhradně v angličtině a je zaměřena na přirozenou výslovnost, funkční jazyk a schopnost mluvit svobodně a sebejistě.

Meridian School of English nyní vstupuje na český a slovenský trh a nabízí skvělou příležitost pro všechny rodiče, kteří chtějí pomoci svým dětem zlepšit jejich angličtinu.

Kontakt:

Pavel Los

Meridian School of English CZ+SK

e-mail: pavell.czechia@meridianenglish.com

www.meridianenglish.com

www.meridianenglish.com/cs

www.meridianenglish.com/sk

Klíčová slova ČR-Slovensko-Británie-vzdělání-internet-Meridian School of English

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
IT, telekomunikace
Věda, vzdělávání a školství

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.