Pobyt ve tmě nastartuje ozdravnou kůru celého těla

Pobyt ve tmě
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.1.2023 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Mnoho lidí říká, že nejsou nemocní, ale cítí, že s nimi není něco v pořádku. Hledají potom různé náhražky, alternativní léky, ale moc to nepomáhá. Už dávní léčitelé věděli, že nemoc těla je v úzkém spojení s myslí. A platí to dodnes: zdravá mysl, půl zdraví. Ale jak uzdravit mysl? Pobyt ve tmě je jedním z alternativních způsobů, jak nastartovat ozdravnou kůru celého těla. A začíná se právě „v hlavě“. Změnit stereotypy myšlení, uspořádat si myšlenky, aby dostaly pozitivní směr, je v běžném pracovním životě velmi těžké, protože jsme v neustálé „palbě“ okolí a mnohdy negativních vnějších podnětů. 

Pobyt ve tmě umožní soustředit se na pozitivní směr života

Pobyt ve tmě umožňuje odtrhnout se alespoň na chvíli od okolního světa a zůstat sám se svými myšlenkami. Pak je možné je začít organizovat, oddělit nepodstatné a negativní od pozitivních a soustředit se na ten myšlenkový směr, který má budoucnost. Pobyt ve tmě není úplně snadný zážitek, hodně lidí si stěžuje na počáteční obtíže, protože okolní svět v našem vědomí i nadále zůstává a nelze ho jen tak snadno potlačit. Jak účastníci těchto pobytů tvrdí, po několika dnech se dostaví obrovská úleva a najednou je vše jasné. Najednou vidíte správný směr svého života a zdá se nemožné, že jste na to nepřišli dříve.

Kdo se usmívá, cítí se lépe

Pobyt ve tmě uzdravuje nejen mysl a očišťuje ji od všech zbytečných nánosů a stereotypů, ale zároveň se zlepšuje kondice těla. Je to proto, že svojí psychikou ovlivňujeme i celé tělo. Hodně zdravotních potíží má příčinu v našem vědomí, které je zahlceno balastem špatných myšlenek. Víte, že lidé, kteří se často usmívají, se cítí zdravotně lépe, než ti, co se tváří stále naštvaně? Potvrdil to nedávný zahraniční výzkum. Léčba tmou má právě takový účinek – naučit myslet pozitivně a nebát se to ukázat okolí. Uvidíte, že i ostatní lidé na vás budou reagovat pozitivně a atmosféra komunikace se tím výrazně zlepší.

 

Témata: pobyt ve tmě, léčba tmou, terapie tmou, terapie ve tmě | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300