Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Popsal vzhled mimozemšťana a vesmírné lodi: Bývalý agent odhalil informace o Oblasti 51

Muž, známý jako agent Kewper, tvrdil, že je bývalým zaměstnancem Ústřední zpravodajské služby Spojených států (CIA). Podle jeho výpovědi byl svědkem výslechu mimozemšťana v přísně střežené Oblasti 51, která se nachází v jižní Nevadě. Jak uvádí LADBible, bývalý agent byl varován samotnou CIA, aby o tomto tématu přestal mluvit.

Kewper měl pro agenturu pracovat v letech 1957-1960, v té době však používal falešné jméno. V roce 1998 poskytl rozhovor novinářce a dokumentaristce Lindě Moulton Howe, v němž hovořil o své kariéře. Po dlouhém rozhovoru byl však samotnou CIA varován, aby přestal prozrazovat tajné informace.

O patnáct let později se však jeho zdravotní stav zhoršil natolik, že se rozhodl varování agentury ignorovat a znovu promluvit. Tentokrát to bylo v rámci dokumentárního filmu Anonymní rozhovor, kde zpovídal Richarda Dolana, výzkumníka, který se zabývá studiem neidentifikovatelných létajících objektů (UFO).

Kewper moderátorovi vyprávěl, že byl jednou odvezen do přísně střežené vojenské Oblasti 51, kde měl spolu s dalšími vybranými lidmi analyzovat objekty nalezené americkou vládou. „Odvezli nás 20 nebo 25 mil na jih a tam bylo několik garáží. Ale byly v nich různé létající talíře,“ řekl.

Mezi předměty byla podle něj i vesmírná loď z roswellského případu. Ten údajně havaroval v Novém Mexiku v červenci 1947. Jedná se o jeden z nejznámějších a nejlépe zdokumentovaných případů UFO. „To plavidlo bylo trochu rozbité. Kromě několika mimozemšťanů tam všichni zemřeli. Byl opravdu zvláštní a vypadal, jako by byl vyroben z tlusté hliníkové fólie. Mohli jsme kolem něj chodit a vážil něco kolem 70 až 140 kilogramů,“ tvrdil.

Bývalý agent také uvedl, že spolu s rozhovorem viděl pitevní film, který odhalil šedého mimozemšťana. „Netušili jsme, že uvidíme skutečnou bytost, mysleli jsme si, že se jen podíváme na film,“ řekl Kewper.

Výzkumník se také zeptal, zda by bývalý agent mohl popsat skutečný vzhled mimozemšťana. „Nevypadal jako normální člověk, co se týče barvy kůže, tvaru a velikosti hlavy. Například jeho mozek byl o něco větší a naopak jeho nos byl velmi malý. Místo uší měl díry a jeho ústa byla miniaturní,“ prozradil.

Autor: Stanislav Makovický, zdroj: LadBible.com, Titulní obrázek: Pixabay.com/MartinStr