„Ne, ne, já nemusím, já už ho v…vidím.“ Co dělá dnes holčička z oblíbené vánoční reklamy?

Sandra Flemrová (23) ze známé reklamy na Kofolu je dnes už dospělá žena a pracuje jako sestřička v zubařské ordinaci. Reklamu, která se stala kultovní, má ráda, i když si na natáčení moc nepamatuje. Na co si ale vzpomíná, je, že prase, které v reklamě hrálo, se bálo víc než ona.

„A tati? Bude mít ty dlouhý zahnutý zuby nahoru?“ ptá se holčička. „Musíš vydržet a budou i zuby,“ odpovídá tatínek, zatímco řeže vánoční stromek. „Nene, já nemusím, já už ho vidím. Kdo by neznal tuto repliku z televizní reklamy, kterou společnost Kofola vypustila poprvé do světa v roce 2002? Je to jedna z nejoblíbenějších reklam vůbec a a od té doby se stala i neodmyslitelnou součástí českých Vánoc.

Maminka ji brala na castingy do osmi let, pak už byl konec

I přesto, jak byla Sandra Flemrová malá a kolik od natáčení uběhlo let, přece jen si prý něco málo pamatuje. „Pamatuju si, když se dotočila reklama, tak jsme s panem režisérem hráli koulovanou. Pamatuju si takovej záblesk, jak jsem po něm hodila sněhovou kouli,“ vzpomíná Flemrová. „Točilo se v lese u Mladé Boleslavi, sníh byl umělý… točilo se to, myslím, na podzim… To divoký prase se bálo. Zjistila jsem pak, že je to takzvaný gaučák, jako doma vychovaný prase,“ prozradila Sandra další maminkou zprostředkované detaily, píše Blesk. Za účinkování v reklamě si tehdy vydělala 24 tisíc korun.

Jak bývalá dětská hvězda uvedla v rozhovoru pro Refresher, maminka brala Sandru až do jejích osmi let na různé castingy, pak se ale s možnou kariérou v televizi rozloučila.

Další nabídku na natáčení by pečlivě zvážila

„Později jsme už nikam ani nejezdily a soustředila jsem se na školu a na své koníčky, které mě naplňovaly,“ říká Sandra Felmrová. Vystudovala zdravotnickou školu a oboru se po studiích věnuje, protože pracuje v zubní ambulanci.

Přestože reklama běží již 20 let, krkem jí nikdy nelezla. „Vždy, když se spolu s maminkou díváme na televizi a spustí se v ní zmiňovaná reklama, prožíváme takovou tichou radost. Usmějeme se, podíváme se jedna na druhou, mile pokýváme hlavami a řekneme si: „Opět jsou tu Vánoce.“ Je to tedy opravdu milé a nenucené,“ svěřuje se a dodává: „Maminka občas zašeptá, že jsem tehdy byla ještě malinká roztomilá kočička. Zasmějeme se a díváme se dál na televizi.“

A kdyby měla ještě možnost si v něčem zahrát, zkusila by to? „Pravděpodobně by to záviselo na tom, nakolik by mě oslovil její nápad. Jako neherečka bych to určitě zkusila, ale nedokážu zaručit, že by to bylo natolik úspěšné, jak by si to režisér nejspíš představoval… To záleží na scéně, situaci a na tématu dané reklamy. Určitě nemůžu říct, že bych se v každém tématu cítila komfortně,“ odpovídá dále v interview Felmrová.

Zdroj: Refresher, Blesk