Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Mrazivý incident s únosem mimozemšťany v letadle A70

V roce 1992 cestovali dva přátelé po skotském hrabství South Lanarkshire, když se setkali s něčím děsivým.

Technik záchranné služby Garry Wood a jeho přítel Colin Wright jeli 27. srpna toho roku večer z Edinburghu do Tarbraxu a kolem půl dvanácté právě projížděli kolem přehrady Harperrig, když věci nabraly nečekaný a zlověstný směr.

Zpočátku popisovali, že byli svědky toho, jak se nad silnicí vznáší jakýsi objekt, ale pak jako by ztratili vědomí, protože vzápětí přijeli do cíle téměř o dvě hodiny později, než bylo plánováno, aniž by věděli nebo si pamatovali, co se stalo.

V následujících dnech začal mít Garry noční můry a celkově se necítil dobře.

Později se dvojice obrátila na vyšetřovatele Malcolma Robinsona a nakonec podstoupila hypnotickou regresi ve snaze vysvětlit záhadný chybějící čas.

Během sezení odhalili, že se k jejich autu přiblížila skupina mimozemských entit, které je donutily podstoupit jakousi formu lékařského vyšetření zahrnující elektrické šoky.

Colin si zřetelně vzpomínal, že cítil palčivou bolest v jednom oku, zatímco Garry si vzpomínal na “bzučící černou čočku”, která byla použita k vyšetření jeho těla.

Uvedl také, že s nimi mimozemšťané komunikovali a mluvili o Zemi jako o “svatyni” a že potenciál našeho druhu byl “omezen”.

Vzápětí se dozvěděli, že dvojice byla vrácena do svého auta.

Autor: Stanislav Makovický, zdroj: Edinburgh Live, Unexplained Mysteries, Titulní obrázek: Pixabay.com/Jan-Mallander