Jakub Štáfek prozradil, zda chystá pokračování filmu Vyšehrad

Fotbalista Julius „Lavi“ Lavický si v seriálu Vyšehrad získal mnoho fanoušků
  |   osobnost

Už žádný Matěj Jordán z Ulice. Jakub Štáfek si zahrál bývalého hráče pražské Sparty, kterému se přezdívá Lavi. A získal si davy! Když spatřil světlo světa seriál Vyšehrad, zaznamenal obrovský úspěch. Není s podivem, že se dočkal i své filmové verze, a to s názvem Vyšehrad: Fylm. V kinech se fanoušci sprostého fotbalisty nemohli nabažit. I proto se teď dychtivě ptají, zda bude pokračování.

Představitel Matěje Jordána v seriálu Ulice není jen hercem, ale také scenáristou, režisérem a bojovníkem MMA. Za manželku si vzal půvabnou zrzku Dominiku, se kterou má dceru Olivii. Mezi jeho koníčky patří především sport, což se do jeho herecké kariéry propisuje. Objevil se také ve filmech Neviditelný muž, Probudím se včera, Vejška nebo Padesátka. V roce 2023 se objeví Jakub v šestidílné sérii televize Nova Extraktoři. Vedle Jana Zadražila si také zahraje v thrilleru Zatmění

Shoky & Morthy: Poslední velká akce s Kozubem

Se Štěpánem Kozubem se objevil loni ve filmu o youtuberech s názvem Shoky & Morthy: Poslední velká akce, který režíroval Andy Fehu. Ve vedlejších rolích se objevila Andrea Daňková, Tomáš Magnusek nebo Martina Babišová, která našla lásku u Kryštofa Bartoše ze série Devadesátky. Tam si zahrál manžela Patricie Pagáčové, která v Ulici hrála po boku Štáfka Terezu Jordánovou.

Příběh pojednává o dvou youtuberech, kteří zveřejní video, při kterém přijde mladá žena k úrazu. Za to sklidí vlnu kritiky a musí nastoupit na veřejně prospěšné práce. Dva odvážní muži si chtějí napravit svou pověst a rozhodnou se pro poslední velkou akci. Navštíví záhadný motorest Devět křížů. 

Vyšehrad: Fylm diváci milují

Když se dočkal Vyšehrad filmového zpracování, fanoušci jásali. Lavimu se začalo konečně dařit. Chystá svatbu se svou snoubenkou, kterou hraje Šárka Vaculíková, akorát na ni nemá zas tolik peněz. Půjčí si od špatných lidí a skončí v kufru. Na svatbě také zjistí, že má osmiletého syna, se kterým má povahově společného jen velmi málo. Jeho maminku hraje Veronika Khek Kubařová, která má z nově nalezeného otce důvodné obavy. Lavi ji totiž náhodou najme jako svatební koordinátorku, protože si nepamatuje, že s ní spal. A pak se diví, když u něj chce syn bydlet. Jak už to ale ve filmu bývá, i tady se dočkáme šťastného konce.

Stále však Laviho nebylo dost! Otázky na pokračování dostává Štáfek takřka pořád. V podcastu U Kulatého stolu přiznal, že to není tak docela vyloučené, ačkoliv nechce být konkrétní. Další pokračování Vyšehradu by teď mělo být prý ve fázi scénáře.

Zdroj: youtube.com, Instagram, ČSFD, wikipedia.org

KAM DÁL: Tajný projekt Michaely Petřekové prozrazen: Po boku Jakuba Štáfka si užila podzim v Turecku.