InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je těžké najít motivaci, říká po další drtivé výhře kouč milevských florbalistů Marek Jiřík

MILEVSKO – Výsledek výborný, výkon o poznání horší! Florbalisté FBC Došwich Milevsko v 17. kole celostátní divize před necelou stovkou diváků smázli soupeře ze západočeských Rokycan v poměru 10:3. I když de facto od začátku druhé třetiny nebylo o vítězi pochyb, ambiciózní tým kouče Marka Jiříka má velké cíle a ani po tak přesvědčivém vítězství úplně spokojen nebyl. „Chápu, že je těžké pro hráče najít motivaci a hrát naplno, ale pokud chtějí kluci kvalitní zápasy, tak musíme postoupit,“ řekl kouč v pozápasovém hodnocení. Vítězství se v prvním dějství nerodilo lehce, Rokycany nejprve ve druhé minutě otevřely skóre a pak ještě ve dvanácté minutě srovnaly na 2:2. Tím se ale na dlouhou dobu střelecky odmlčely, ještě do přestávky Došwich odskočil na 4:2 a dalšími góly navýšil své vedení do podoby 10:2. Až v samém závěru pak západočeský soupeř, oslabený o několik hráčů, korigoval na konečných 3:10.

Aktuálně má Došwich na svém kontě 48 bodů po 17 odehraných zápasech a jasně vládne divizní soutěži. Cesta do třetí nejvyšší soutěže u nás ale ještě bude trnitá. Jako případný vítěz této základní části by mělo Milevsko výhodu, že by obě série play off se soupeři z dalších divizních skupin začínalo dvěma zápasy na domácí palubovce. Vítěz obou sérií, vždy na tři vítězné zápasy, postupuje rovnou do vyšší soutěže a tým, který první sérii vyhraje a druhou prohraje, bude čekat ještě baráž s týmem z vyšší soutěže. Další kolo hrají florbalisté Milevska v sobotu 21. ledna na palubovce svých nejbližších pronásledovatelů, druhého týmu tabulky Wizards DDM SO Praha 10.

FBC Došwich Milevsko – FBC Rokycany 10:3

(4:2, 4:0, 2:1). Branky: 2. Doubek, 6. Řezník, 14. Doubek, 17. Keyzlar, 21. Keyzlar, 27. Kotrba, 29. Černý, 34. P. Dolejš, 43. Keyzlar, 48. Doubek – 2. Hajšman, 12. Kozelka, 53. Hajšman.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace