Syn Leony Machálkové slaví 20! Za co je mu maminka vděčná a proč se narodil v Thajsku?

Zpěvačka Leona Machálková vypadá již mnoho let téměř stejně. Když se podíváte na její fotky z poloviny devadesátých let, kdy zářila v muzikálech Jesus Christ Superstar či Dracula, a na snímky pořízené dnes, jediným rozdílem je délka vlasů. Po mnoho let byla věrná dlouhým blond vlasům, vloni na jaře je ale zkrátila na slušivé mikádo. To, že čas běží, tak nejlépe poznáme na jejím synovi Arturovi.

Co prozradily fotky a přání?

Jako každá pyšná maminka, se totiž zpěvačka na svém instagramovém profilu pochlubila, že její jediný potomek oslavil před několika málo dny dvacáté narozeniny. Sérii fotografií, které zachycují některé okamžiky Arturova života od narození až po současnost, doplnila o velmi osobní přání: „Milý Arture, včera jsi byl ještě náctiletý kluk a dnes už jsi mladý dvacetiletý muž. Roky se skutálely jako slzičky po dětských tvářích, i když Ty jsi plakal málokdy, kluku můj statečný. Jsem tak šťastná, že Tě mám, tolik jsme toho spolu zažili a je moc fajn, že nám náš čas neprotekl mezi prsty jen tak. Moc dobře vím, kdo jsi, a Ty určitě také víš, kdo jsem já. Díky Tobě toho také o sobě vím mnohem víc, na spoustu věcí můžu být pyšná, mnohé mne také přimělo k zamyšlení nad sebou samotnou. Láska je prostě nejvíc, je to největší síla, ať Tě provází celým Tvým krásným životem, hodně štěstí a pevné zdraví. Ať máš často pusu „od ucha k uchu“. Miluji Tě, máma.“

Jablko nespadlo daleko od stromu

Arturovým otcem je samozřejmě dlouholetý partner Leony Machálkové architekt a designér Bořek Šípek. Ostatně hned při pohledu na první fotografii si nelze nevšimnout Arturových ostře řezaných rysů a nosu, které zdědil právě po svém tatínkovi. Kromě vzhledu ale po slavném otci podědil i talent a zájem o architekturu, a v loňském roce tak začal studovat interiérový design na univerzitě v Miláně. S maminkou ho naopak spojuje zájem o hudbu, láska k tenisu a smysl pro humor.

V Itálii žije i sestra Leony s rodinou, a tak má teď zpěvačka hned dva důvody, proč tam jezdit. Mimochodem Artur se nenarodil v Čechách, ale v thajském Bangkoku, kde Bořek Šípek v lednu roku 2003 stavěl hotel. Leona byla v Thajsku samozřejmě s ním, a tak bylo jasné, že syn přijde na svět tam. Od místních přátel si pouze nechali poradit s výběrem porodnice.

Zdroj: Instagram/leonamachalkova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu