Z Rádia Helax je Fajn Helax

Online Rádio Helax, patřící do skupiny Media Bohemia, prochází rebrandingem. Kromě nového názvu Fajn Helax, dostalo rádio také nové logo, claim i zvukový obal. Stanice, která bude pokračovat v úspěšném streamovém vysílání, se tak ještě více začlení do rodiny Fajn rádií. Profilovat se bude jako jediné opravdu taneční rádio v ČR.
FajnHelax-logo-v2-100
Zdroj: Media Bohemia

Od poloviny ledna dochází k rebrandingu stanice Helax na rádio Fajn Helax. Stanice naváže na tradici unikátního Rádia Helax a bude pokračovat v jeho úspěšném streamovém vysílání. Fajn Helax, s novým claimem Non stop DANCE, nabídne posluchačům každý den 12 hodin té nejlepší taneční show od Martina Garrixe, DJ Tiesta, Don Diabla, Defected, Glitterbox, Spinnin, Purple Disco Machine, atd.

„Kolem nového rádia Fajn Helax bychom rádi do budoucna vytvořili komunitu fanoušků taneční hudby. Obsahově budeme nabízet tu nejlepší světovou taneční muziku, vše zabalíme do nového trendy zvukového obalu ve stylu světových tanečních rádií a fanoušci nepřijdou ani o oblíbené eventy,“ říká Ondřej Cikán, programový ředitel rodiny stanic Fajn rádií a Rock rádia.

Z hlediska positioningu by se chtěla stanice profilovat jako jediné opravdu taneční rádio u nás. „Nový název reflektuje situaci, kdy stávající streamové Rádio Helax, které je velmi populární zejména v Moravskoslezském kraji, ještě více začleníme do rodiny Fajn rádií a budeme jeho brand posilovat i v jiných krajích. Cílem je maximalizovat synergický efekt u všech stanic z rodiny Fajn rádií, která oslovují českou rádiovou populaci ve věku 12–35 let. Stanice bude součástí i obchodní nabídky Radiohouse Total,“ vysvětluje Ondřej Cikán vznik nového názvu.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .