Odsouzené ženy v Drahonicích navštívil oblíbený zpěvák Milan Peroutka
Foto: VS ČR / Věznice Nové Sedlo
Louny

Nové Sedlo - Věznici Nové Sedlo, objekt Drahonice navštívil moderátor, zpěvák a herec Milan Peroutka.

Dva roky uplynuly co se obcí Stebno prohnal ničivý přírodní živel. Je již minulostí, kdy odsouzené ženy několik týdnů pomáhaly postižené obci. Minulostí je již i benefiční koncert Pro Stebno, kde obec poděkovala ženám za odvedenou práci. Dodnes se vybavují slova jednoho z obyvatel Stebna. Byla to úžasná pomoc, kdy jsme nevěděli kam skočit a kde začít. Ale vraťme se do přítomnosti. Na benefičním koncertu vystupoval i Milan Peroutka, který se na místě zajímal o činnost odsouzených ve Stebně a o prostředí, ze kterého přijely nabídnout pomoc. A jelikož se jedná o zvídavého mladého muže, rád přijal nabídku vedení objektu Drahonic k návštěvě. Lednové odpoledne v Drahonicích se neslo v neformálním a vtipném setkání plné dotazů a písniček.

1701peroutka2

Odsouzené ženy se dozvěděly o nových projektech Milana Peroutky a zároveň jej potěšily sledováním pořadů, kde účinkuje či účinkoval. Besedou zaznívaly písně v podání interpreta, jedna z nich byla dokonce podpořena beatboxem z řad odsouzených žen. Kulturní akce rezonovala zdmi Drahonic do pozdních večerních hodin.

20230109 160957

Co dodat závěrem. Akce Stebno byla ukázkou práce celého kolektivu Drahonic s odsouzenými ženami a klíč, které odsouzené ženy společně s vedením, převzaly v rámci 10.ročníku Brány k druhým je na správném místě. Drahonice udělaly kulturní akcí závěrečnou tečku za událostí v obci Stebno.

EKO

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru