Peštová s Haberou chválí Slováky! V čem jsou lepší? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peštová s Haberou chválí Slováky! V čem jsou lepší?

Daniela Peštová a Pavol Habera platí za jeden z nejstabilnějších párů
Daniela Peštová a Pavol Habera platí za jeden z nejstabilnějších párů (Marek Pátek )

Ona je Češka, rodačka z Teplic, on Slovák. A přestože se jednohlasně považují za děti jednoho národa, tehdejšího Československa, oba vnímají v naturelu Čechů a Slováků určité rozdíly... 

„Jsem hrdý Slovák, který náhodou žije v Česku. Mluvím pořád česky, moje kořeny se nedají zapřít. Ale narodil jsem se v Československu, stále ho beru jako svůj domov. Praha byla jeho hlavním městem, proto se tam cítím dobře,“ vysvětlil Pavol Habera (60) pro Plus jeden deň. Podle něj jsou Češi lepší byznysmeni, chybí jim však srdečnost. „Slováci klidně pozvou neznámého člověka ke stolu, co v Česku tolik nevidím,“ zmínil také. 

Daniela Peštová (52) vidí odlišnost spíš v temperamentu. Ten podle ní Čechům trochu schází. „Když se na to podívám z mé branže, zdá se mi, že Slovenky se více parádí, dají si více záležet na zevnějšku. Soudím tak podle sebe, mně často stačí třeba jen flanelová košile a džíny,“ tvrdí světoznámá topmodelka.

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.