Dolly Parton si zahraje ve filmové adaptaci své knihy

Filmy Knihy Novinky

Oblíbená americká country zpěvačka v loňském roce spolunapsala knihu s Jamesem Pattersonem a o pár týdnů později se objevila zpráva, že se prodaly také filmová práva.

Kniha se jmenuje Run, Rose, Run a vypráví příběh mladé ženy, která míří do Nashvillu, aby si splnila své hudební sny, a zkoumá, jak vás minulost může pronásledovat. Strhující a srdcervoucí příběh debutoval na prvním místě seznamu NYT Bestsellers. Parton dokonce vydala album s 12 skladbami, které doprovází knihu, takže rozhodnutí zfilmovat příběh by nemělo být žádným překvapením.

Parton by se ve větší filmové roli měla objevit po třinácti letech, naposledy jsme ji mohli vidět ve filmu Nahlas a naplno, jinak se spíš objevuje v různých hudebních speciálech nebo jen jako nějaké menší cameo. Filmová práva odkoupilo Sony Pictures, produkce se ujme Hello Sunshine, které patří mimo jiné Reese Whiterspoon, která má docela čuch na dobré kousky. Tak se necháme překvapit, jak to nakonec dopadne. Kniha se zatím českého překladu nedočkala.

Jsem nadšená, že mohu přinést ‚Run, Rose, Run‘ do Sony Pictures,“ řekla Dolly. „Těším se na spolupráci se Sony a také na film. Je to dobrý čas být nadšený, pracovat s některými z mých oblíbených lidí.

Zdroj infromací a obrázků: HollywoodReporter.com, DollyParton.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge