Reklama

Zdravé oči - Dopřejme svým očím maximum

Doplněk stravy Zdravé oči - Eyebright Plus od G&G Vitamins obsahuje unikátní kombinaci luteinu, lykopenu, zeaxanthinu, astaxantinu, borůvek, světlíku, kořene mrkve, vitamínu A a ALA -  těch nejdůležitých složek pro zdraví očí.

Složení přípravku Zdravé oči:

Luteinový extrakt (5%) 140 mg z kukuřice poskytuje 7 mg luteinu, který pomáhá chránit oči před poškozením světlem a zvyšuje kontrastní vidění.

Extrakt lykopenu (5%)  140 mg z kukuřice a 5% lykopenového prášku poskytuje 7 mg lykopenu, který má antioxidační vlastnosti a pomáhá chránit oči před volnými radikály.

Extrakt zeaxanthinu (5%) 40 mg obsahuje 2 mg zeaxanthinu, který pomáhá chránit oči před poškozením světlem a zvyšuje kontrastní vidění.

Reklama

Extrakt astaxantinu (3%)  33,33 mg z Haematococcus pluvialis poskytuje 2 mg astaxantinu, který má silné antioxidační vlastnosti a pomáhá chránit oči před volnými radikály.

Euphrasia Officinalis (světlík lékařský) 50 mg je rostlina, která se často používá k léčbě očních problémů, jako jsou zánět spojivek, alergické reakce a suché oči. Euphrasia má antihistaminické a anti-zánětlivé vlastnosti, které mohou pomoci snížit svědění a podráždění očí.

Borůvky 50 mg jsou bohaté na různé vitamíny a minerály, které mohou mít pozitivní vliv na zdraví očí. Některé z hlavních látek v borůvkách, které se týkají očí jsou:

  1. Vitamin C: Borůvky jsou bohaté na vitamin C, který pomáhá chránit oči před poškozením volnými radikály. Vitamin C také pomáhá udržovat zdravou krevní cévní síť v oku.

  • Vitamin E: Vitamin E je antioxidant, který pomáhá chránit oči před volnými radikály.

  • Antokyany: Borůvky obsahují vysoké množství antokyánů, což jsou antioxidanty, které mohou pomoci snížit riziko glaukomu (oční onemocnění) a dalších očních problémů.

  • Lutein a zeaxanthin: Tyto karotenoidy jsou důležité pro zdraví očí a pomáhají chránit oči před poškozením způsobeným UV zářením.

  • Flavonoidy: Borůvky obsahují také flavonoidy, které mohou pomoci zlepšit krevní oběh v očích a snížit riziko očních chorob, jako je šedý zákal.

  • Složení obsahuje také kořen mrkve (Daucus carota) 20 mg, antioxidační působící kyselinu alfa-lipoovou 2,5 mg a vitamin A (acetát) 770 μg, což odpovídá 96% referenční hodnoty příjmu.

    Vitamín A je důležitý pro zdraví očí. Má několik funkcí, které pomáhají udržovat zdravé oči, včetně:

    1. Podpora růstu a opravy tkání: Vitamín A podporuje růst a opravu tkání v oku, což je důležité pro zachování zdravého zraku.

  • Podpora nočního vidění: Vitamín A se podílí na tvorbě rhodopsinu, což je protein potřebný pro noční vidění.

  • Ochrana před poškozením způsobeným volnými radikály: Vitamín A má antioxidantní vlastnosti, které pomáhají chránit oči před poškozením způsobeným volnými radikály.

  • Snížení rizika očních chorob: Dostatečný příjem vitamínu A může snížit riziko vzniku některých očních chorob, jako je šedý zákal a ztráta zraku způsobená věkem.

  • Přípravek neobsahuje lepek, pšenici, laktózu, umělé konzervanty a barviva ani GMO.

    Obal tobolky je z rostlinné celuózy.

    Připravek Zdravé oči můžete koupit na 001shop.cz či v kamenné prodejně Krakovská 22, Praha 2 (50m od Václavského náměstí), Praha 1 Po-Pá od 9.00 do 17.00

    Reklama

    Komentáře

    Honza (So, 21. 1. 2023 - 11:01)
    Užívám nepravidelně již přes rok a oči mne přestaly bolet a mám i velmi zmírněné příznaky oční alergie, takže budu kupovat dál.
    Reklama