Olga Menzelová prozradila, co je pro ni ve vztahu nejdůležitější

Olga Menzelová (44) je známá především jako producentka. Vdova po režiséru Jiřím Menzelovi (†82) prožila ve svém životě nejen románky, ale i dlouhé manželství.

Olga Menzelová tvrdí, že život by se neměl brát příliš vážně a je potřeba být v pohodě a každý den se bavit. Svého hesla se snaží držet stůj, co stůj. Když se podle ni budeme na problémy dívat s nadhledem a naučíme se špatné situace vnímat v humornější podobě, nesmírně to pomůže.

„Pro mě je ve vztazích nesmírně důležitý humor. Člověk se musí umět zasmát nejen druhým, ale i sám sobě,“ řekla v pořadu Showtime.

Producentka přiznává, že zatímco její život nebyl rozhodně klidný, ale také zažívala krásné i těžké chvíle, tak stejně tak i manželství s Jiří Menzelem nebylo jen dokonalé. V roce 2008 dokonce byli od sebe, když otěhotněla s režisérem Jaroslavem Brabcem (68), informoval magazín Prima Ženy. Dceru Annu společně vychovávali rok a půl, než jejich vztah skončil.

Olga Menzelová nějakou dobu žila sama, ale přesto se pak vrátila k Jiřímu Menzelovi. Znovu se dali dohromady a narodila se jim dcerka Eva Maria. Dle Wikipedie Jiří Menzel v srpnu roku 2020 zemřel ve věku 82 let. Poté si Olga našla nového partnera, egyptologa Miroslava Bártu (53) a znovu otěhotněla. Tentokrát se jim narodil syn Albert.

„Nedokázala bych žít v partnerském vztahu, ve kterém by nebyla legrace,“ prohlašuje a říká, že znepříjemňovat si život doma je zbytečné. Sama přiznává, že nechce ve vztahu zůstávat jen kvůli zvyku, to ji neuspokojuje.

Máte na vztahy podobné názory jako Olga Menzelová?

Zdroj: Prima Ženy, Showtime, Wikipedie