Charlotte Štiková šokovala proměnou na divokém večírku. Připomínala Donatellu Versace

Influencerka a hvězdička reality show Štiky prošla ohromnou proměnou, kterou se rozhodla poprvé ukázat na velké akci. Charlotte Štiková (26) dokázala zhubnout 40 kilogramů a aktuálně je na hmotnosti kolem 58 kilogramů. Proces hubnutí je tudíž ukončen a postavu po velké změně nejmladší ze slavné trojice Štik ukázala na Playboy párty. Tam ale leckoho mnohem víc zaujala spíš její tvář.

Na Playboy párty se Charlotte Štiková mezi štíhlými děvčaty pomalu ztrácela. Rozhodla se zdůraznit křivky, kterými se může nově chlubit, a oblékla si černé obepnuté šaty s hlubokým výstřihem.

Podívejte se, jak dojatá byla matka Charlotte Štikové Monika Binias:

Úctyhodná proměna

Kromě Charlotte Štikové se v její rodině s přebytečnými kilogramy potýkal i její otec Michal Štika. Proto také patřil mezi její největší podporovatele v době, kdy ještě aktivně shazovala. Nyní si myslí, že dosáhla vysněného cíle a že další váhový úbytek by vhodný nebyl.

„Musím říct, že jí to sluší. Říkala mi, že váží 58 kilogramů. Tak jsem jí říkal, ať už dál nehubne. Myslím si, že toto je ta hranice, pod kterou by už jít neměla. Ale tato váha je podle mě fajn,“ sdělil pro Prima Ženy pyšný Michal Štika.

Nový vzhled

Přestože se Charlotte Štiková snažila na Playboy párty upoutat odvážným oděvem pozornost především na svou postavu, leckoho více zaujala její tvář. Nalíčila se velmi výrazně a v internetových diskuzích převládá spíše kritika než chvála na to, co dokázala udělat se svým tělem.

Podle některých komentujících na internetu nyní Charlotte Štiková v obličeji připomíná návrhářku Donatellu Versace (67) či herečku Tori Spelling (49), která hrála Donnu v seriálu Beverly Hills 90210. Mnozí si také myslí, že právě líčení ji zbytečně přidalo roky a vypadá tak na mnohem starší, než je její skutečný věk.

Sdílejte článek
Štítky Tori Spelling party hubnutí móda Donatella Versace proměna večírek Playboy modelky vzhled Charlotte Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.