Přejít k hlavnímu obsahu
Dj Lucca je ve své branži považována za první dámu. Bude jedním z hostů třetí série pořadu ON AIR Live v Kabinetu múz. | Foto: archiv Dj Lucca
Dj Lucca je ve své branži považována za první dámu. Bude jedním z hostů třetí série pořadu ON AIR Live v Kabinetu múz. | Foto: archiv Dj Lucca
redakce -

Brněnský ON AIR Live: DJ Lucca, Martin Kyšperský a Prokop Holoubek

Živá podoba populární talk show Pavla Kučery míří opět do Brna. Hosty třetího On Air Live! v Kabinetu múz budou DJ Lucca, Martin Evžen Kyšperský a Prokop Holoubek. Akce se koná v pondělí 30. ledna od 20.00 hodin. Naváže na předchozí díl, když se v listopadu v pořadu objevili rapper MC Gey, bubeník Pavel Fajt a frontman a zakladatel Helmutovy stříkačky Robert Staniczek.

ON Air Live je série rozhovorů přímo navazující na hudební talk show On Air, kterou Pavel Kučera připravuje od května 2019 ve spolupráci s Kytary.cz a která je s týdenní periodicitou uváděna na platformě YouTube. Do současnosti bylo natočeno více než sto sedmdesát epizod této talk show a stále vznikají další, přičemž hosty pořadu bylo široké spektrum hudebníků jako Hugo Toxxx, Milan Broum, Lenka Filipová, Annet X, Karel Šíp, Tomáš Vartecký, Orion, Ivan Mládek, Josef Vojtek, Roman Holý, Jan P. Muchow a mnoho dalších. Souhrnně pak počet zhlédnutí všech dílů překročil pět milionů.

Svoji premiéru si On Air Live odbyl začátkem září v Praze na Festiwallu. Zde na pohovce pro hosty vedle sebe usedli bubeník skupiny Dymytry Miloš Meier, rapper LA4 a kytarová legenda Michal Pavlíček. Do brněnského Kabinetu múz pořad poprvé zavítal v září, vyzpovídáni byli brněnský rapper ukrajinského původu Michajlov, pořadatel slovenského festivalu Pohoda a člen skupin Bez ladu a skladbu a Neurópa Michal Kaščák a zpěvačka a kytaristka Nikola Mucha.

Vstupenky na On Air Live do Kabinetu múz, jejichž počet je vzhledem ke kapacitě míst na sezení striktně omezen, v prodeji seženete v síti GoOut. Prokop Holoubek a Martin Kyšperský už dříve byli hosty standardního pořadu ON AIR.

Tagy ON AIR Prokop Holoubek Dj Lucca Martin Kyšperský

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Redakce
Týmová práce.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY