Šokující Výměna manželek má dohru. Tereza se rozhodla radikálně změnit život svých dcer

Výměna manželek
Výměna manželek
Foto: Se svolením TV Nova
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 1. 2023

Rodina Terezy (35) z Havířova se potýká s výchovnými problémy pubertálních dcer. Situace se podle blond maminky zhoršila poté, co se přistěhovali na nechvalně proslulé sídliště Šumbark. Poté, co pobyt v druhé rodině Tereze nastavil zrcadlo, rozhodla se jednat a rázně zakročit. Překvapen z chování děvčat byl také natáčející štáb. "Dospívání dětí může být velmi náročné," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Jana Rezková, kreativní režisérka pořadu.

Studentka oboru zdravotní sestra, mladá maminka Terka (23), byla nepříjemně překvapená, když zjistila, jak se Nikola (15), Michala (14) a Jolana (12) z její dočasné rodiny chovají. Všechny dívky právě procházely náročnou fází dospívání, která v jejich případě zahrnovala záškoláctví, sprostá slova a další nešvary. Maminka, která má s partnerem Petrem (32) desetiměsíčního chlapečka Tea, na něco takového rozhodně nebyla připravená.

Ještě více ji šokovalo, když Michala opakovaně začala tvrdit, že přestane chodit do školy a ve svém věku si pořídí miminko. "Se štábem jsme o tom hodně přemýšleli a myslíme si, že Míša možná říkala takové věci, protože věděla, že tím rozzlobí rodiče a získá jejich pozornost. Je ale pravda, že na Šumbarku je mnoho příliš mladých maminek, takže to mohla vidět u některé ze starších kamarádek. Tento díl ukázal, že dospívání dětí může být velmi náročné. Myslím, že Terka z toho byla docela v šoku, jednalo se skutečně o střet dvou úplně jiných světů," popsala pro ŽivotvČesku.cz dívčino neobvyklé chování režisérka pořadu Jana Rezková.

Kromě toho se všechna děvčata chovala k náhradní matce hrubě, neplnila sliby a celkově s nimi bylo těžké pořízení. Toho si je vědoma i jejich skutečná maminka Tereza, která měla po deset dní v cizí rodině o čem přemýšlet. Po návratu domů tak oznámila dívkám, synovi Lumírovi (10) a manželovi Mírovi (37) horké novinky.

Tady se nastaví pravidla. A bude ještě něco nového - budeme se, holky, stěhovat. Tady jste zvlčely hodně. To skončilo, to divočení," sdělila Tereza nezdárným ratolestem rázně s tím, že se ze Šumbarku hodlá přestěhovat do klidnější čtvrti, kde na její děti nebude číhat tolik svodů.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.