InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kohouti dohnali dvougólovou ztrátu v závěru. Nakonec získali nad Chomutovem druhý bod v nájezdech

Táborští hokejisté vybojovali proti Chomutovu dva body. , Autor: Josef Janda

Táborští hokejisté vybojovali proti Chomutovu dva body.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Rekordní návštěva 2 631 diváků sledovala v sobotu večer dramatické utkání druholigových táborských hokejistů s Chomutovem. Domácí začali zápas chybnou přihrávkou přes vlastní pásmo, kterou hosté okamžitě potrestali. Kohouti dokázali do přestávky srovnat a krátce po ní šli i do vedení. Aby nebylo obratů málo, povedlo se hostům ještě do druhé pauzy převrátit výsledek opět na svou stranu. Třetí dějství odstartovaly dva fauly Jakuba Suchánka, přičemž jednu přesilovku Chomutovští využili. Kohouti v sobě našli velkou sílu a dvěma góly v posledních osmi minutách srovnali na 4:4. V prodloužení rozhodnutí nepadlo, a tak se o slovo přihlásily nájezdy.

 

Oba trenéři poslali na plac zkušené hráče, na domácí straně se po Matušíkovi a Šulkovi prosadil až Endál. Přesto domácí vedli, jelikož na chomutovské straně zklamali Chlouba, Lukeš i slavný Hübl. Ve čtvrté sérii proměnili Vlček i Kostourek a táborský triumf potvrdil v páté sérii Bahenský. Kohouti zvítězili po nájezdech 5:4 a v příštím kole je čeká ve středu cesta na Kobru, v sobotu 28. ledna od 18 hodin nastoupí opět doma, tentokrát proti Mostu.

HC Tábor – Piráti Chomutov 5:4sn (1:1, 1:2, 2:1 – 0:0), branky a nahrávky: 14. Duchan (Suchánek, Milfait), 23. Endál (Matušík, Šulek), 52. Plášil (Duchan, Kohút), 56. Matušík (Plášil, Hubata), rozhodující nájezd Vlček – 6. Hübl (Mála), 26. Chlouba (Havel, Kostourek), 34. Mála (Chlouba, Kostourek), 44. Hübl (Lukeš, Matai), rozhodčí Maršálek – Kučera, Štěrba, vyloučení 5:4, využití 2:2, 2 631 diváků.

HC Tábor: Gába (Dvořák) – Plášil, Hubata, Suchánek, Krejčí, Černý, Kříž, Kohout – Seidl, Matušík, Šulek – Endál, Milfait, Severa – Bahenský, Kohút, Vlček – Duda, Zíb, Duchan.

Piráti Chomutov: Běhula (Horák) – Matai, Váchal, Seemann, Hynek, Petrásek, Žižka, Havel – Chrpa, Hübl, Lukeš, Chlouba, Mála, Kostourek, Mežnar, Svoboda, Vostiňák, Zajíček, Veselý.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k zápasu Tábora s Chomutovem další podrobnosti.

Trenér Tábora Aleš Krátoška zhodnotí utkání a promluví o důležitosti přesilovek. Okomentuje i fauly ze začátku třetí třetiny, kdy se kohouti dostali do dvougólové ztráty.

Útočník Tábora Lukáš Endál připomene sílu týmu, který dokázal nepříznivý stav zvrátit.

Trenér Chomutova Kamil Koláček zhodnotí zápas a prozradí letošní ambice mužstva.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace