Moje šťastná hvězda

Proč dělají Lindě Rybové nevlastní děti naschvály?

Moje šťastná hvězda

I když už od okamžiku, kdy odloudila Rybová Prachaře bývalé manželce Batulkové, uplynula spousta let, Mariana s Jakubem na to nezapomněli!

Zdálo se, že se situace v rodině LINDY RYBOVÉ (47) uklidnila. Teď to ale vypadá, že děti jejího muže DAVIDA PRACHAŘE (63) jí stále nemohou zapomenout, že jim před lety odloudila otce!

Je to již řada let, co se David Prachař (63) zamiloval do mnohem mladší Lindy Rybové (47), která momentálně exceluje v seriálu Ulice, a opustil kvůli ní svou ženu Danu Batulkovou (64). Krásná herečka si tehdy prožila opravdové peklo.

Nejenže ji část veřejnosti nenáviděla kvůli tomu, že odlákala chlapa od rodiny, ale na jméno jí dlouho nemohly přijít ani děti její sokyně Batulkové. Mariana Prachařová (28)Jakub Prachař (38) Lindě zazlívali rozpad rodiny.

Pak se ale zdálo, že čas všechny rány zahojil a křivdy jsou odpuštěny. Teď to ale vypadá, že jsou vztahy mezi Rybovou a dětmi Batulkové

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden