Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Vědci prokázali, že na Zemi jsou přítomny neviditelné mimozemské entity

Přední vědci, kteří pátrali po důkazech existence antihmoty ve vesmíru, nedávno oznámili, že narazili na dosud neznámou “neviditelnou formu života” zde na Zemi, která nás dost možná všechny špehuje! Mohl by to být důkaz, který nám potvrdí, že nejsme sami a že nás navštěvují mimozemské bytosti?

Energetická společnost Thunder Energies, která se zabývá také vývojem optiky a jaderné fyziky, tvrdí, že objevila “neviditelné entity” žijící v zemské atmosféře a dohlížející na nás všechny!

Společnost řídí Dr. Ruggero Maria Santilli, vystudovaný italsko-americký jaderný fyzik z Harvardu.

Ve skutečnosti je Ruggiero Santilli mnohými vědci odmítán jako “vědec z periferie”. Odmítnutí jeho výzkumu “oficiálními vědci” bylo zase popsáno jako agónie dogmatiků, kteří se snaží zastavit “novou vědu”, jež často odporuje zavedeným představám, jako je Einsteinova teorie relativity – bohužel lidé na naší planetě mají příliš vymyté mozky na to, aby pochopili, že za tím může být něco víc, než se na první pohled zdá, a “co se skutečně děje”!

Jaderný fyzik říká, že objev byl “náhodný” díky Santilliho teleskopu, který navrhl, aby se pokusil odhalit důkazy o teoretických galaxiích z antihmoty, kosmickém záření z antihmoty a asteroidech z antihmoty.

Santilli: “Je to vzrušující objev. Nevíme, co jsou tyto entity zač, jsou pro naše oči, naše dalekohledy nebo tradiční galileovské dalekohledy zcela neviditelné, ale tyto objekty jsou zcela viditelné v kamerách připojených k našemu Santilliho dalekohledu.”

Od úsvitu naší civilizace až do doby, kdy se objevily tyto mimořádné informace, jsme my lidé věřili, že vše, co existuje tam nahoře, je jen to, co můžeme vidět očima a optickými přístroji.

Nyní se vše změnilo, protože jsme objevili přítomnost entit, které existují v našem pozemském prostředí – neviditelné našima očima a optickými přístroji, ale zcela viditelné novými přístroji, což výrazně rozšiřuje naše chápání vnímaného vesmíru s dalekosáhlými důsledky a možnostmi pro budoucí vývoj a objevy, které mohou být v současné době mimo naši představivost.”

Santilli tvrdí, že objevil “nejméně dva typy” neviditelných pozemských bytostí (UIC), které zanechávají tmavý obraz na světlém pozadí z digitální kamery připojené k dalekohledu, a jasné NSM, které dělají pravý opak.

Santilli tvrdí, že zjištění, publikovaná ve studii s názvem “Evidentní detekce dalších neviditelných pozemských entit (ITE) pomocí nových teleskopů s konkávními čočkami” v časopise American Journal of Modern Physics, byla “nezávisle ověřena” předními americkými astronomy. Informuje portál express.co.uk.

“Otázku, co jsou tyto subjekty zač, by měla zodpovědět naše vláda, protože se zdá, že tyto subjekty provádějí neoprávněné sledování poměrně citlivých civilních, průmyslových a vojenských cílů.”

Dr. George Gaines, prezident společnosti, výzkum rovněž plně podporuje.

“Uvědomili jsme si, že realita je mnohem větší, než jsme si původně mysleli. Můžeme vidět věci, které nevidíme očima ani běžným dalekohledem. Santilliho teleskop nám umožňuje vidět věci, které jsme dosud neviděli.”

Společnost tento významný objev zveřejňuje a hodlá se pokusit zjistit, co přesně svým novým teleskopem pozorovala. Santilli řekl, že “to nemá nic společného se snahou vydělat peníze. Jejich cílem je odhalit pravdu!

Autor: Stanislav Makovický, zdroj: American Journal of Modern Physics, Express.co.uk, Livescience.com, Titulní obrázek: JPMadness