Pánská mikina – pár tipů, kterou zvolit na cvičení

Pánská mikina – pár tipů, kterou zvolit na cvičení

Ať už je cvičení součástí vaší rutiny už dlouhá léta, nebo se cvičením teprve začínáte, dost možná oceníte pohodlné a funkční oblečení, ve kterém bude cvičení ještě větší radostí. Poradíme vám, co obléct do tělocvičny nebo posilovny, aby byl pohyb ještě větší radostí.

Mikina jako praktická součást šatníku – po jaké sáhnout?

Pánské mikiny jsou bezpochyby stálicí v šatnících většiny mužů. Tenhle pohodlný kousek totiž snadno zkombinujete téměř s čímkoliv. Zatímco skvěle vypadá i k džínám a teniskám, praktickou součástí outfitů může být i v posilovně nebo v tělocvičně. Z množství designových mikin prémiových i méně známých značek můžete vybírat na stránkách https://modivo.cz/c/panske/obleceni/mikiny-a-fleecove-mikiny/mikiny. Kromě klasických mikin s oblékáním přes hlavu můžete vsadit i na ty, jež se zapínají na zip. Vybírat můžete i mezi těmi s kapucí i bez ní. Zatímco jednoduché mikiny bez kapuce oceníte zejména na denní nošení, kdy můžete kousek oživit klidně i košilí, mikiny s kapucí jsou skvělým způsobem, jak se trendově i pohodlně obléknout do posilovny. Zejména na cesty z posilovny se komfortní volná mikina hodí skvěle. Kromě toho, že nikde netlačí, dokáže také dokonale zahřát, což je v případě, že se při tréninku zpotíte a často brzy po něm vyrážíte ven na vzduch, více než žádoucí. Na webu MODIVO si vyberete tu pravou mikinu pro vás, ať už jste příznivcem jakýchkoliv střihů, barev i materiálů. Někteří jsou zvyklí i v mikině i cvičit – v takovém případě je vhodné sáhnout především po mikině vyrobené z kvalitního a prodyšného materiálu. Mikina na cvičení by vás také neměla nikde tlačit. V chladnějších dnech je tak absolutním must-have kouskem právě funkční a pohodlná mikina, která zahřeje a dopřeje vám dostatek komfortu, ať už jste si zamilovali jakýkoliv sport.

Co dalšího na cvičení obléct? Trendy tepláky!

Kromě pánské mikiny jsou to i tepláky, co oceníte nejen při denním nošení do města nebo na procházky, ale i při cvičení nebo v čase, který trávíte prostě jen tak doma. Pohodlí je pro nejednoho z nás na prvním místě, a právě tepláky jsou tím, kde komfort, teplo i styl najdeme. Z nepřeberného množství dámských i pánských tepláků rozličných barev i střihů vyberete ty pravé třeba i právě pro vás na stránkách https://modivo.cz/c/damske/obleceni/kalhoty/teplakove-kalhoty. Ať už tak sháníte trendy ohoz na dlouhé procházky přírodou, nebo třeba outfit na doma, dejte zelenou teplákům, které jsou zkrátka volbou číslo jedna, pokud jde o absolutní pohodlí, které mnozí z nás tak milují!

A na nohy? Pohodlné a kvalitní botky!

Pokud už víte, která pánská mikina a tepláky vás budou zdobit cestou do posilovny i zpátky, je čas vybrat to nejdůležitější – pohodlné a kvalitní botky, ve kterých vám půjde jakékoliv cvičení o mnoho snáz. Pokud si nevíte rady, jak takové sportovní boty vybrat, můžete se inspirovat třeba v článku zde: Boty na cvičení pro ženy – jak vybrat ten správný model? Výběr dámských a pánských bot se totiž výrazně neliší. 

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: