Pořiďte si vlastní apartmán s horským wellness. V Jeseníkách vzniká pětihvězdičkový aparthotel Lesní stráně

Pořiďte si vlastní apartmán s horským wellness. V Jeseníkách vzniká pětihvězdičkový aparthotel Lesní stráně

Foto: DOMOPLAN

Na chvíli se zastavit od každodenního shonu a naplno si vychutnat relax, je důležité pro udržení své životní rovnováhy. Takovou možnost u nás nabízí unikátní místa, jako jsou Lesní stráně – horský resort s lesním wellness, prémiovými službami, uprostřed nedotčené přírody Jeseníků.

Foto: DOMOPLAN

Přírodní harmonie prémiového aparthotelu Lesní stráně, který společně staví společnosti DOMOPLAN a MyResorts, vás pohltí hned od prvních vteřin. Už svým názvem i atraktivní polohou napovídá, že je resort inspirován malebnou okolní krajinou oblasti Ramzová – Ostružná. Moderní architektura z přírodních materiálů v podobě dřeva, zemitých tónů nebo místní černé břidlice vytváří společně s několika krby tu pravdou útulnou atmosféru horského prostředí, kam se budete vždy rádi vracet.  

Foto: DOMOPLAN


Wellness centrum se spoustou zážitků

Resort zaujme nejen svou soběstačností, kterou z poloviny zajistí obnovitelné zdroje, ale také bohatou nabídkou klientských služeb – od moderního kinosálu, špičkové restaurace s barem, dětského hřiště, grill pointy až po unikátní wellness centrum. 

Foto: DOMOPLAN

To je rozděleno na vnitřní část, kde se nachází zážitkový bazén, masáže či fresh bar, a venkovní prostory. Privátní wellness kabiny v samotném nitru lesa, které jsou svým designem a procedurami inspirovány hlavními přírodními živly, se postarají o nezapomenutelné chvíle.

Foto: DOMOPLAN

 

Jedno z nejlepších míst v Česku

Jeseníky jsou skvělým místem pro trávení zimní i letní dovolené. V kombinaci s výhodnou polohou Lesních strání v blízkosti Velkých Losin, Červenohorského sedla či Karlovy studánky tak představují ideální možnost k pořízení vlastního apartmánu. S investicí je spojena jejich veškerá údržba, správa i pronájem, tudíž se majitelé nemusí o nic starat.  

Foto: DOMOPLAN

Pro více informací s kompletní nabídkou dostupných apartmánů navštivte stránky Lesnistrane.cz.

(Visited 982 times, 1 visits today)