Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Paris Hilton se ve 41 letech dočkala miminka: Prozradila, jestli je to holka, nebo kluk

Paris Hilton s manželem Carterem Reumem.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
dítě

Paris Hilton se dočkala. Profesionální celebrita a dědička hotelového impéria na Instagramu oznámila, že má se svým mužem Carterem Reumem dítě, které jí odnosila náhradní matka. "Vždy bylo mým snem být matkou a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli," řekla serveru People.

Přání Paris Hilton stát se matkou je nyní realitou. Ona a její manžel Carter Reum na Instagramu oznámili, že mají dítě. Paris zveřejnila rozkošný obrázek, na kterém ručička dítěte svírá tu její. "Jsi už beze slov milován," napsala pyšná maminka s tím, že se dočkala vytouženého syna.

Vždy bylo mým snem stát se matkou

Porodila jí ho náhradní matka. Paris a Carter, kterým je oběma 41, mají podle TMZ od své svatby v roce 2021 jasno o své touze založit rodinu. "Vždy bylo mým snem být matkou a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli," uvedla pro People novopečená maminka. "Jsme tak nadšení, že spolu založíme naši rodinu, a naše srdce explodují láskou k našemu chlapečkovi," dodala.

„Šli jsme do toho, bylo to skvěle načasované, protože svět byl uzavřený,“ doplnila Paris, že se o miminko snažila se svým mužem během covidových omezení. Protože jí to však nevyšlo, rozhodla se využít náhradní matku.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy