Paris Hilton je konečně maminkou. Pochlubila se rozkošnou fotkou

Paris Hilton (41) se konečně po dlouhé době dočkala! Herečka se před několika hodinami podělila se světem o naprosto šokující novinku. Stala se maminkou!

Jednačtyřicetiletá podnikatelka a mediální osobnost společně se svým manželem Carterem Reumem nedávno přivítali svého prvního společného potomka – syna. Lidé byli touto zprávou naprosto šokováni, jelikož Paris Hilton nebyla nikde viděla s těhotenským bříškem a dle informací People ani nemohla, vytoužené miminko manželům odnosila náhradní matka.

„Vždycky jsem snila o tom, že budu matkou, a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli,“ řekla novopečená maminka. „Jsme tak nadšení, že můžeme společně založit rodinu, a naše srdce explodují láskou k našemu chlapečkovi,“ dodala.

Paris Hilton se o vzrušující novinku podělila se svými fanoušky v úterý prostřednictvím Instagramu a zveřejnila detailní fotografii miminka, které se drží za její palec. „Už teď tě milujeme víc než slovy,“ okomentovala snímek.

Krásná blondýnka již dříve otevřeně mluvila o svém přání stát se maminkou a po boku jednačtyřicetiletého Reuma své dítě vychovávat. Paris tehdy prozradila, že podstoupila umělé oplodnění v době covidové pandemie. „Šli jsme do toho, bylo to skvěle načasované, protože svět byl uzavřený,“ řekla. Uměle oplodnění se ale bohužel nezdařilo a tak se manželé rozhodli pro tuto cestu.

Zdroj: People, Instagram