Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Terezie Tománková Babiše ani Petra Pavla nešetřila. Diváci ocenili její tvrdost a ostrost

Terezie Tománková kandidáty na prezidenta nešetřila.
Zdroj: herminapress, eXtra/Reneta Bušková, koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Debata

Prezidentská debata mezi generálem Petrem Pavlem a Andrejem Babišem začala pěkně z ostra. Přispěli k tomu hlavně moderátoři celé diskuze Terezie Tománková a Petr Suchoň, kteří byli podle diváků spravedliví a profesionální. Komentáře od sledujících se objevily na Facebookovém profilu CNN Prima News.

Poslední dobou se moc často nestává, aby diváci politických debat chválili moderátory, až doteď. Dnešní večerní prezidentský duel mezi kandidáty Petrem Pavlem a Andrejem Babišem všechno změnil. Moderátoři Terezie Tománková a Petr Suchoň si od začátku vedli dobře a podle někoho, byli dokonce až moc měkcí. Každopádně na Facebooku CNN Prima News se vyskytuje hned několik pozitivních reakcí na toto duo, speciálně pak na Tománkovou.

Tománková zabodovala

"Konečně skvělá moderátorka Terezie, každému měří stejně," napsala paní Eva. "Terezie Tománková je nejlepší," říká Jana. "Mě připadá, že je na ně moc měkká," dodala k Janině komentáři paní Milada. "Moderátorka je super, nebojí se jájínkovi skočit do řeči a vyžaduje odpovědi na otázky," pochvaluje si Martina. "Paní Terezie Tománková je nejlepší současná redaktorka, kam se hrabe ČT," řekla Alice.

"Tak tedy musim říci, že Terezie Tománková zatím vede debatu opravdu dobře," napsal novinář Petr Honzejk na svůj Twitter. "Terezie Tománková zatím předvádí životní výkon," ohodnotil moderátorku bývalý novinář Filip Vích na svém twitterovém účtu. "Terezie zatím výborná," chválí si František.

Co by bylo ale dobro bez zla? Bohužel se najdou i takové komentáře, ze kterých úsměvy na tvářích mizí. "Ten Suchoň se hodí tak moderovat maximálně do Televarieté, to co předvádí i v těch duelech," tvrdí Michael. "Kéž by byli moderátoři nestranní," stěžuje si Kamil.

A co říkáte na výkon moderátorského dua vy? Napište nám do komentářů.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy