Bez starostí, bez make-upu. Dvě slavné vdovy, Martina Formanová, která v dubnu 2018 pohřbila manžela, oscarového režiséra Miloše Formana (†86), a Pavlína Pořízková, která v září 2019 oplakala rockera Rica Ocaska (†75), s nímž se v té době rozváděla, vyrazily na společnou dovolenou. Dopřály si týden v tropickém ráji, aby zde „doplnily palivo“. Odjezd Martiny však trhal srdce... domácím mazlíčkům se totiž cestování jejich paničky ani trochu nezamlouvá!

„Když jsem odjížděla na dovolenou, kočka se mi vyčůrala do kufru a pes vyskočil na stůl (zase!). Jejich jemné poselství bylo jasné,“ uvedla Formanová na sociální síti pobaveně a sdílela jak selfíčko s nestárnoucí Pavlínou, která v osmdesátých letech okouzlila svou krásou modelingové agentury celého světa, tak i své fotky z pláže. Na těch pózuje na lehátku, v sexy dvojdílných plavkách a s drinkem položeným nedaleko. Takovou idylku jim nelze nezávidět!

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

Jak ale Pořízková na Instagramu podotkla, zatímco ony si užívají volna, „dochází k masovým střelbám, nominacím na Oscara, pokračující válce a popravám za protesty za práva žen. Náš svět je strukturován tak, že máme informace na dosah ruky, ať jsme kdekoli,“ posteskla si. Díky tomu prý nedokáže cítit tu pravou radost. 

To chce ale změnit. „Tento týden se pokusím najít si trochu času, abych byla vděčná za to, co mám. Žít v přítomnosti, abych dotankovala palivo a mohla se znovu zapojit do boje s plně nabitými baterkami,“ přála by si Pořízková. Tak snad se jí to podaří...

Fotogalerie
48 fotografií