Paris Hilton přivítala první dítě s manželem Carterem Reumem

Přidat na Seznam.cz

Paris Hilton je podnikatelka, hvězda reality show a nyní i matka. S manželem Carterem Reumem přivítala své první dítě.

Paris Hilton je oficiálně maminkou. Jednačtyřicetiletá podnikatelka přivítala 24. ledna na Instagramu své první dítě s manželem Carterem Reumem. K fotografii, na níž je jeho malá ručička v její, napsala: „Už teď jsi nevýslovně milovaný.

Podle časopisu People se jejich chlapeček narodil prostřednictvím náhradní matky.

Vždycky jsem snila o tom, že budu matkou, a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli,“ řekla Paris. „Jsme tak nadšení, že můžeme společně založit rodinu, a naše srdce explodují láskou k našemu chlapečkovi.“

Jeho jméno zatím nebylo zveřejněno, píše magazín Eonline.

Pár se zasnoubil v únoru 2021 a v listopadu téhož roku se vzali. Carter vyslovil otázku při oslavě Parisiných narozenin na soukromém ostrově. Jen několik týdnů předtím Paris v epizodě pořadu The Trend Report s Marou Schiavocampovou hovořila o jejich nadšení z budoucnosti.

Na otázku, kolik dětí by pár chtěl mít, Paris odpověděla, že „chtějí mít nejdřív dvojčata a pak, já nevím, tak tři nebo čtyři děti“.

Paris a Carter se sice znají už 15 let, ale oficiálně se jejich láska rozjela poté, co se k němu a jeho rodině na Den díkůvzdání v Hamptons v roce 2019 připojila ona a její matka Kathy Hiltonová.

Šli jsme k nim na oběd a Carter tam byl,“ řekla Paris v podcastu. „A prostě jsme si začali povídat, dostal moje telefonní číslo a ten den jsme spolu flirtovali. Ten večer jsme se vrátili na večeři. Viděla jsem, jak je milý se svou mámou, povídali jsme si víc a já jsem prostě cítila, že je to opravdu úžasné spojení. A pak jsme se poprvé políbili a o dvě noci později jsme měli první rande a od té doby jsme doslova nerozluční,“ prohlásila Paris.

Zdroj: Eonline