Simona Stašová se zúčastnila veselého focení k činohře Třináct u stolu

Přidat na Seznam.cz

Herečka a dcera Jiřiny Bohdalové nyní vystupuje v činohře „Třináct u stolu“a u této příležitosti proběhlo focení známou fotografkou Lenkou Hadašovou. Součástí focení byl také herec Miroslav Etzler.

Jako divadelní herečka vytvořila Simona rekord, protože během jednoho roku odehrála nejvíce různých představení v hlavní roli. Za rok 2022 mohli diváci populární herečku Simonu Stašovou vidět hned v devíti hlavních rolích.

Počin byl do České databanky rekordů Agentury Dobrý den, spravující Muzeum rekordů Pelhřimov, zaevidován v Divadle Lucie Bílé během tiskové konference u příležitosti prosincového uvedení novinky Třináct u stolu. Předání certifikátu o rekordu prý bylo velkým překvapením nejen pro Simonu Stašovou, ale všechny další herce z komedie Třináct u stolu, napsal web iDnes.

Herečka se svěřila, že se velmi často vídá se svým otcem. Břetislav Staš je doktor přírodních věd, významný český seismolog a geofyzik. Byl prvním manželem české herečky Jiřiny Bohdalové. Od něj teprve nedávno zjistila, že chodil s Jiřinou Bohdalovou dlouhých 7 let, a teprve poté přišla na svět ona. Herečka to uvedla v rozhovoru, který zveřeňuje na svých osobních stránkách SimonaStasova.cz

Podívejte se, jak probíhalo focení k činohře Třináct u stolu.

Zdroj: Instagram, SimonaStasova.cz, iDnes