Quantcast

Astra potvrdila 4 nové kanály provozovatele Deluxe Music

| redakce | tisk

Hudební fanoušci si mohou naladit čtyři nové hudební televizní kanály nezávislé mediální společnosti High View z Mnichova. Vysílatel uzavřel víceletý kontrakt se satelitním operátorem SES (Astra) na distribuci čtyř volně vysílaných SD kanálů.

Od 1. února 2023 budou divákům plně k dispozici nové stanice společnosti High View a to konkrétně Deluxe Dance by Kontor, Deluxe Flashback, Deluxe Rock a Deluxe Rap. Testovací vysílání zatím bez reklamních bloků si mohou diváci naladit již nyní, před ostrým startem.

Divák s dálkovým ovládáním. Ilustrační foto (foto: SES)
▲ Divák s dálkovým ovládáním. Ilustrační foto (foto: SES)

Vysílání čtyř nových kanálů provozovatele Deluxe Music cílí na německy hovořící publikum. S ohledem na to, že stanice budou vysílat volně ( FTA), mohou si programy naladit diváci v celé Evropě v dosahu signálu satelitu Astra.

"Spuštění čtyř nových volně vysílaných hudebních kanálů představuje důležitý milník v rozšiřování hudební nabídky High View tak, aby oslovila rozmanitý hudební vkus našeho německého publika. Díky širokému dosahu, který mohou nabídnout satelity, jsou SES a její satelity ASTRA nezbytným a spolehlivým partnerem pro budování naší značky DELUXE MUSIC a zajištění toho, abychom i nadále dodávali nový obsah našim věrným divákům a posluchačům,“ řekla Ulrike Unseld, odpovědná za prodej a hudební portfolio ve společnosti High View.

technické parametry - Deluxe Dance by Kontor, Deluxe Flashback, Deluxe Rock a Deluxe Rap:

• Astra (19,2°E), freq. 12,699 GHz, pol. V, SR 23500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články