Právě si prohlížíte Znovu bronz – úspěšná prezentace na veletrhu Gaudeamus

Znovu bronz – úspěšná prezentace na veletrhu Gaudeamus

Univerzita obrany zopakovala svůj úspěch z brněnské prezentace v rámci cyklu veletrhů Gaudeamus a také během jeho právě probíhajícího pokračování v Praze – Letňanech získala v soutěži o nejlepší expozici třetí místo. Soutěž nezohledňuje pouze návrh a provedení samotné expozice, ale také řadu dalších aspektů, jako je prezentace v médiích a v neposlední řadě i vstřícnost, ochota a schopnost personálu poskytnout podstatné informace návštěvníkům. A právě posledně zmíněný aspekt úspěch Univerzity obrany ještě více podtrhuje.

Výsledky šestého ročníku soutěže, v níž Univerzita obrany uspěla mezi 15 zúčastněnými školami, byly vyhlášeny ve středu na slavnostním večeru konaném v prostorách malostranského Kaiserštejnského paláce. Během prvních dvou dnů veletrhu Gaudeamus navštívili bronzovou expozici mnozí z téměř deseti tisíc středoškoláků, kteří prošli branami výstaviště.

Univerzita obrany je pravidelným účastníkem Evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus a výjimkou není ani letošní ročník. Její expozice na letňanské výstavišti, na niž mimo jiné před vstupem do Haly 4 upozorňuje vojenský vrtulník, je přístupná i ve čtvrtek 26. ledna, tedy poslední den konání veletrhu. Zájemci, kteří mají zájem seznámit se i s prostředím vojenské vysoké školy, pak budou mít příležitost ve čtvrtek 9. února, kdy se v Kasárnách Šumavská koná letošní poslední Den otevřených dveří.

Autor: Viktor Sliva, foto: Adéla Pokorná